صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  نحوه نظارت بر شرایط بهداشتی نانوایی‌های بندرعباس چگونه است؟

  نانوایی‌ها از جمله صنوفی هستند که مردم مراجعات زیادی به آنها دارند و حفظ کیفیت و بهداشت در این صنف می‌تواند تضمین کننده سلامت سبد غذایی خانواده هم باشد، از این رو نیاز است تیم‌های بازرسی به صورت منظم از واحدهای تولید نان بازدید کنند.

            

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، بالا بودن قیمت نان و کیفیت پایین آن در هرمزگان همواره نقل محافل مردم بوده است که مسئولان و نانوایان باورها و دلایل خود را برای این مسئله دارند.

در گزارش‌های قبل جهت بررسی این موضوع سراغ فرماندار بندرعباس و رئیس اتحادیه نانوایان بندرعباس رفتیم که فرماندار بالا بودن قیمت را قبول نداشت و تنها اندکی از نانوایی‌ها را با کیفیت پایین می‌دانست و گفت که با نظارت‌های صورت گرفته با آنها نیز برخورد قانونی می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان بندرعباس نیز باور داشت که قیمت نان واقعی نیست و با افزایش هزینه‌های جاری و حقوق کارگری، قیمت آن بسیار بالاتر از این باید باشد.

احترامی همچنین اظهار داشت: نباید انتظار داشت تا قیمت نان افزایش پیدا می‌کند، کیفیت نان هم بهتر شود چرا که کیفیت به مواد اولیه‌ای که در اختیار نانوا قرار می‌گیرد نظیر آرد، ماشین آلات نانوایی، مواد افزودنی به نان و مهارت نانوا، بستگی دارد.

در این گزارش جهت بررسی نظارت‌های لازم بر نانوایی‌ها و تخلفات صورت گرفته، به سراغ رئیس مرکز بهداشت بندرعباس رفته‌ایم.

    کیفیت نان زیر ذره‌بین تسنیم| وقتی کیفیت نان در بندرعباس با قیمت برابری نمی‌کند / گلایه‌مندی مردم از این وضعیت ‌
    کیفیت نان زیر ذره‌بین تسنیم ـ 2| دلایل افت کیفیت نان بندرعباس چیست؟
    علت کیفیت پایین نان سنگگ و بربری در بندرعباس چیست؟

نظارت‌ها مستمر انجام می‌شود

در این رابطه یحیی میرزاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرعباس اظهار داشت: بازدید و نظارت برنانوایی‌ها در حالت عادی به صورت حداقل ماهیانه یک بار انجام می‌شود. در صورت شکایت مردمی و یا نواقص بهداشتی در اسرع وقت بازرسی از نانوایی اعلام شده انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت وجود تخلفات بهداشتی در شرایط عادی، برای نقص بحرانی اخطاریه تعطیلی 48 ساعته و برای نواقص ساختمانی حداکثر 60 روز مهلت داده می‌شود.

میرزاده افزود: در صورت عدم رفع نقص و تخلفات گفته شده در مهلت داده شده، در مورد نقص بحرانی پس از 48 ساعت و برای نقص ساختمانی و غیر بحرانی پس از حداکثر 60 روز واحد نانوایی مذکور پلمب می‌شود.

برخورد با متخلفان در ایام کرونایی قاطعانه است

در این رابطه رئیس مرکز بهداشت بندرعباس اظهار کرد: برای شرایط حال حاضر در ایام کرونا، بنا به دستور قضائی درصورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، واحد نانوایی متخلف بلافاصله پلمب می‌شود.

میرزاده افزود: در حال حاضر در نظارت‌های صورت گرفته، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بیشترین تخلفات بهداشتی نانوایان می‌باشد.

تخلفات دیگر واحدهای نانوایی

میرزاده در این زمینه تصریح کرد: فقط در حال حاضر کمتر از 5 درصد از نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند، ولی حدود 40 درصد از آنها از نمک بیش از حد استاندارد استفاده می‌کنند که در این گونه موارد پرونده متخلفان به تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت بندرعباس ابراز کرد: از ابتدای اسفند 98 تا پایان تیر 99، تعداد 2 هزار و 424 مورد از نانوایی‌ها توسط کارشناسان بهداشت محیط شناسایی شده است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد 226 مورد گشت مشترک با ادارات خصوصاً فرمانداری، صمت و اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، اماکن و غیره انجام شده است که در مجموع تعداد 205 نانوایی متخلف پلمب شده است.

نان‌های فله در سوپرمارکت‌ها باید جمع‌آوری شود

در این رابطه رئیس اتحادیه نانوایان بندرعباس گفت: وجود نان در سوپرمارکت‌ها باعث ضرر و زیان‌های زیادی به واحدهای نانوایی می‌شود. در سال گذشته نزدیک به پنجاه واحد نانوایی استان ورشکسته شد که سهمی از دلایل آن همین کاهش خرید نان از نانوایی‌ها و تهیه از سوپرمارکت است.

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا در این ایام، خرید نان از سوپرمارکت ها بهداشتی نیست چرا که تماس دست با نان فله‌ای در سوپر مارکت زیاد می‌شود و عاملی برای انتقال ویروس است.

احترامی خاطرنشان کرد: طبق گفته متخصصان، پخت نان با دمای بالای 60 درجه، هیچ ویروسی را باقی نمی‌گذارد و تهیه آن از نانوایی به صورت مستقیم در پلاستیک و کیسه مخصوص مشتری بهترین روش خرید نان است.

وی ابراز کرد: ما به طور مکرر درخواست‌های بسیار زیادی به فرمانداری، شبکه بهداشت و سازمان صمت داده‌ایم که جهت جلوگیری از ضرر و زیان نانوایان و حفظ سلامت مردم، این نان‌ها را از سوپرمارکت ها جمع‌آوری کنند.

میرزاده در این زمینه اظهار کرد: اعلام کرده‌ایم نان‌های بدون بسته‌بندی جمع‌آوری شده و به سوپرمارکت هایی که این گونه نان را توزیع می‌کنند اخطار می‌دهیم.

 

                                     تاریخ:      شنبه ١١ مرداد ١٣٩٩        ساعت:     ١٣:٥٦

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...