بازدید مدیرکل غله استان تهران از کاخانجات آرد ونان
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با هیات همراه و اصحاب رسانه امروز از دو واحد آرد سازی کیان باداس و آریاکار و واحد تولیدی نان نیمه صنعتی های فود بازدید کرد.
وی افزود: قطعا اداره کل غله استان تهران برنامه های تشویقی برای کارخانجات ممتاز در نظر دارد و در صورتی که شاخصه های کیفی در یک واحد آردسازی رعایت گردد ما نسبت به تخصیص سهمیه تشویقی گندم اقدام خواهیم نمود.
ارشدی ادامه داد: البته روش های تنبیهی هم نسبت به کارخانجاتی که معیارهای کیفی و استاندارد را نادیده بگیرند نیز اعمال خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران در حاشیه بازدید از واحد تولیدی نان نیمه صنعتی های فود نیز خاطرنشان کرد: ما در راستای توسعه نان صنعتی هدف کاهش نیروی انسانی و تولید بدون دخالت دست را دنبال می کنیم.
ارشدی با بیان اینکه مهم ترین هدف توسعه نان صنعتی کاهش ضایعات نان است اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا در کشور شاهد افزایش گرایش جامعه به مصرف نان های صنعتی هستیم و باتوجه به این مسئله زمینه برای رشد و توسعه این صنعت در کشورمان فراهم گردیده است و باید به این سمت و سو حرکت کنیم
وی خاطرنشان کرد: در این شرایط توصیه ما به تولیدکنندگان نان های صنعتی این است که با ارتقاء کیفیت و سلامت محصول شان نان های صنعتی را در سفره جامعه ماندگار کنند.
ارشدی در ادامه گفت: نان های صنعتی در یک شرایط کنترل شده و کاملا بهداشتی تولید می شوند و در فرایند تولید این نوع نان ها جوش شیرین، نمک و سایر مواد افزودنی غیرمجاز استفاده نخواهد شد لذا به منظور تامین سلامت جامعه باید در راستای افزایش مصرف نان های صنعتی تلاش و فرهنگ سازی شود.
تاریخ: سه شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٩:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|