گفتوگو با نانوای برگزیده جشنواره ملی گندم، آرد و نان؛
عبدالحسین جعفری: نانوایی شغلی حساس و پرزحمت
اختصاصی/ جعفری در استان زنجان مجتمع نان سنتی دارد. وی روشهای متفاوتی را در تولید نان سنتی پیش گرفته که به گفته خودش تأثیر بسزایی در کیفیت و طعم نان دارد.
وی گفت: نانوایان این روزها دغدغه نرخ دارند. در طول سالها با رشد تورم، هزینههای جنبی تولید نان چندین برابر شده اما قیمت نان کماکان ثابت مانده و متأسفانه این روزها نانوایان از لحاظ درآمدی در شرایط نامساعدی هستند.
جعفری خاطرنشان کرد: شغل نانوایی بیش از هر چیز نیاز به علاقه دارد چرا که با توجه به مشقتهای فراوان شغل اگر فردی به این حرفه علاقه نداشته باشد، قطعاً دوام نمیآورد!
وی با بیان اینکه نانوا باید نیت پاک داشته باشد، ادامه داد: ما اصلیترین خوراک مردم را تأمین میکنیم پس نقش مهمی در سلامت یا عدم سلامت جامعه داریم. با این حال حرفه نانوایی بسیار حساس است و باید توجه داشته باشیم نانی که به سفرههای مردم هدیه میدهیم، سالم باشد.
تاریخ: چهارشنبه ٧ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|