بررسی راهکارهای موثر در افزایش کیفیت نان
مدیر اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان یزد از برگزاری جلسه بهبود کیفیت نان با حضور نمایندگان استانداری، فرمانداری، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهادکشاورزی، مرکز بهداشت، صنعت، معدن وتجارت، مرکز تحقیقات قلب و عروق، کارخانجات آرد و اتحادیه خبازان استان یزد خبرداد.
پایدار اظهار داشت: از مهمترین دستاورهای ما استفاده بهینه از ظرفیت ذخیره سازی استاندارد کارخانجات، عدم تخلیه گندم در انبار های روباز، افزایش حمل و نقل های ریلی و اجرای برنامه های حمل مستقیم گندم سایر استانها و مراکز خرید گندم به کارخانجات بوده است.
در ادامه این جلسه فرمانداری استان یزد به حذف کیسه های پلاستیکی و جلوگیری ا ز انتقال آلودگی ها و مدیریت استفاده از سبزیجات بر روی نان با تایید سازمان غذا دارو اشاره کرد.
در پایان مدیرکل غله استان یزد از نانوای نمونه ی استان فرهاد شاطر غرابی تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ: چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ ساعت: ١٦:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|