مدیرعامل کارخانه آرد پوئینک ورامین:
آرد با کیفیت یکنواخت، گندم با کیفیت یکنواخت میخواهد
اختصاصی/ بهمن عباسی گفت: نیاز به گندم کیفی داریم تا بتوانیم آرد با کیفیت یکنواخت برای مشتریانمان تولید کنیم.
عباسی افزود: بالغ بر 85 درصد از کیفیت آرد ناشی از سطح کیفیت گندمهاست و مابقی به دستگاههای بوجاری و تجهیزات آسیابانی برمیگردد.
وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل محدودیت دسترسی به گندمهای کیفی، غالباً آردهای استحصالی سست میشوند و این مسأله میزان مصرف نمک را در پروسه تولید نان افزایش میدهد.
مدیرعامل کارخانه پوئینک ورامین گفت: مسلماً آرد با کیفیت مناسب و استاندارد، میزان مصرف نمک را هم در واحدهای نانوایی کاهش میدهد و ما خواستار تخصیص گندم کیفی برای تولید آرد کیفی هستیم.
تاریخ: يکشنبه ١٠ آذر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|