کاهش کیفیت نان سنگک در فردیس
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان فردیس گفت: متأسفانه خرید آرد از سامانه آرد سایر مصارف، برای نانوایان آزادپز، استانی شده و این محدودیت، کاهش کیفیت نان سنگک را در شهرستان فردیس به دنبال داشته است.
وی افزود: پیش از اینکه قانون محدودیت استانی در سامانه آرد سایر مصارف لحاظ شود، غالباً نانوایان سنگک فردیس از استان گلستان آردشان را خریداری میکردند که از کیفیت بالایی برخوردار است.
رئیس اتحادیه نانوایان فردیس با بیان اینکه نانوایان سنگک ما خواستار آرد تیره هستند، گفت: تولید نان سنگک با آرد 7 درصد سبوسگیری شده، علاوه بر اینکه کاهش ضایعات نان را به دنبال دارد، ماندگاری نان را بالا میبرد که هم به نفع دولت خواهد بود و هم به نفع مردم و نانوایان.
شعبانی با بیان اینکه تولید آرد 7 درصد سبوسگیری شده در کارخانههای آرد باید اجباری شود، اظهار کرد: متأسفانه با توجه به اینکه نولگیری آردها صرفه اقتصادی بیشتری برای واحدهای آردسازی دارد، برخی کارخانهها ترجیح میدهند به جای تولید آرد 7 درصد سبوسگیری شده، از نولگیری آردها سود بیشتری به دست آورند.
تاریخ: دوشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|