صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  افتتاح آکادمی ملی نان ایران نزدیک است/ با افتتاح آکادمی کیفیت در صنعت نان تحقق می یابد

  اختصاصی/ نیروی انسانی آموزش دیده و ماهر جزو سرمایه های اصلی یک صنعت به شمار می آیند چه بسا اینکه باتوجه به اهمیت این مقوله برای پرورش نیروی انسانی متخصص در برخی صنایع تولیدی هزینه های بسیاری نیز صرف می گردد چرا که قطعا برخورداری از نیروی انسانی ماهر می تواند منجر به رشد و توسعه و ارتقا آن صنعت شود. متاسفانه در چند سال اخیر صنعت نان از مقوله آموزش جامانده و کم و بیش در کشور به این امر مهم پرداخته شده است.

            

دی ماه 96بود که اولین آکادمی ملی نان ایران به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص برای صنعت نان در کشور به صورت آزمایشی افتتاح شد  و پس از آن مقرر گردید فعالیت آکادمی موقتا متوقف شود تا ساختمان آن به همت شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بهسازی و نوسازی گردد.

در این گزارش به سراغ برخی از متولیان آکادمی رفتیم تا از آخرین وضعیت آن جویا شویم؛
به گفته سعید اسکینی معاون فنی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران، در حال حاضر سالن پخت به طور کامل آماده  و ماشین آلات مورد نیاز نصب گردیده اما هنوز بهسازی و نوسازی بخشی از ساختمان آکادمی به اتمام نرسیده و افتتاح آکادمی به بعد از تکمیل کامل ساختمان موکول خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از آکادمی ملی نان ایران قرار است تبدیل به موزه نان شود، افزود: حداکثر تا یک ماه آینده آکادمی تکمیل و افتتاح خواهد شد.

در ادامه محمد جواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم در گفت وگو با غلات نیوز با بیان اینکه اولین دوره آموزش مجازی آکادمی ویژه نانوایان حجیم و نیمه حجیم برگزار و همزمان با نمایشگاه ایبکس مدارک شرکت کنندگان اعطا گردید، گفت: دومین دوره آموزش مجازی آکادمی ملی نان ایران را به صنعت آردسازی اختصاص داده ایم که طی دو هفته آینده توسط مرکز پژوهش های غلات کشور و کانون هماهنگی زنجیره گندم آرد ونان برای آسیابانان  برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: حضور نانوایان حجیم و نیمه حجیم کشور در دوره های آموزشی صنعت نان آلمان و مشاهده پتانسیل های آکادمی ملی نان این کشور موجب شد پیشنهاد احداث آکادمی ملی و پیشرفته نان را در کشور ارائه دهیم و در نهایت مسئولین پذیرفتند که مکانی را به منظور ایجاد آکادمی ملی نان ایران در اختیارمان بگذارند.
کرمی باتاکید بر اینکه قطعا ورود افراد تحصیل کرده به صنعت نان تحولی عظیم در این بخش ایجاد خواهد کرد، گفت: سالانه درکشور 20 هزار میلیارد تومان یارانه صرف صنعت گندم آرد ونان می شود و این مساله بیانگر اهمیت صنعت نان در کشورمان است بنابراین  ضروری است آموزش را در صنف نانوایان تقویت کنیم تا در نهایت ارتقاء کیفیت نان را به دنبال داشته باشد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم با اشاره به معضل کارگر فنی در صنف نانوایان حجیم و نیمه حجیم اظهار کرد:  باتوجه به اهمیت آموزش در میان نانوایان وجود آکادمی در صنعت نان بسیار ضروری است. متاسفانه غالبا کارگران به مجموعه ای که در آن فعال هستند تعهدی ندارند و در کوتاه مدت محل کار را ترک نموده و کارفرما مجبور به جایگیزینی نیروی جدید خواهد شد.
وی با بیان اینکه همه نانوایان موظف به شرکت در دوره های آموزشی آکادمی ملی نان ایران خواهند بود، خاطرنشان کرد: با آغاز فعالیت آکادمی ملی نان ایران یک بانک اطلاعاتی ویژه کارگران تعبیه خواهیم کرد و اطلاعات تمام کارگرانی که در آکادمی دوره های آموزشی را گذارنده اند در این بانک اطلاعاتی ثبت و واحدهای صنفی خواهند توانست از این طریق نیروی کارگر ماهر و آموزش دیده جذب نمایند.
به گفته کرمی مربیان بخش نان های حجیم و نیمه حجیم آکادمی ملی نان ایران از اساتید آلمانی خواهند بود و مربیان نان های سنتی از میان نانوایان خبره و پیشکسوت کشور انتخاب خواهند شد.

 

                                     تاریخ:      شنبه ١٨ آبان ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٢٨

 


خروج




ایران می‌تواند شریک تجاری خوبی در زنجیره غلات منطقه باشد

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در کنفرانس بین‌المللی غلات و دانه‌های روغنی با اشاره به پتانسیل بالای منطقه‌ی بین‌النهرین در تولید غلات، گفت: ما ظرفیت‌های خوبی برای تأمین و تجارت آرد در منطقه خاورمیانه داریم و می‌توانیم شریک تجاری در تأمین سبد آرد، ماکارونی و شیرینی و شکلات کشورهای منطقه باشیم.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۹/۱۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۰۸۱ up
chf فرانک سويس ۴۲,۵۰۸ down
sek کرون سوئد ۴,۴۲۱ up
nok کرون نروژ ۴,۵۸۴ up
dkk کرون دانمارک ۶,۲۳۱ up
inr روپيه هند ۵۸۸ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۹۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۰۷۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۵۸۶ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۶۶ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ down
cad دلار کانادا ۳۱,۸۵۷ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۴۵۴ up
zar راند ۲,۸۷۹ up
try لير ترکيه ۷,۲۹۸ down
rub روبل روسيه ۶۵۸ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۴ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۷۲۴ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۸۳۰ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۲۸ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۷ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۵۳۹ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۰۳ up
lyd دينار ليبی ۲۹,۹۳۹ up
cny یوان چين ۵,۹۵۴ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۳۹۷ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۶۶ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۲۷۹ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ eq
eur یورو ۴۶,۵۴۹ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۸۷۲ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۲۱۹ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۸۵ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۵ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۸۴۷ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۵۶۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:
صنعت ماکارونی کشور نیاز به گندم دوروم دارد در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
افزایش قیمت نان در زنجان در دست بررسی است مدیرکل شرکت غله استان زنجان:
دولت هزینه تولید آسیابانی را مدیریت کند مدیرعامل کارخانه آرد بارانا:
شرکت برای حمل آرد ضررهای میلیاردی می دهد مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس در گفت وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.