صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  افتتاح آکادمی ملی نان ایران نزدیک است/ با افتتاح آکادمی کیفیت در صنعت نان تحقق می یابد

  اختصاصی/ نیروی انسانی آموزش دیده و ماهر جزو سرمایه های اصلی یک صنعت به شمار می آیند چه بسا اینکه باتوجه به اهمیت این مقوله برای پرورش نیروی انسانی متخصص در برخی صنایع تولیدی هزینه های بسیاری نیز صرف می گردد چرا که قطعا برخورداری از نیروی انسانی ماهر می تواند منجر به رشد و توسعه و ارتقا آن صنعت شود. متاسفانه در چند سال اخیر صنعت نان از مقوله آموزش جامانده و کم و بیش در کشور به این امر مهم پرداخته شده است.

            

دی ماه 96بود که اولین آکادمی ملی نان ایران به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص برای صنعت نان در کشور به صورت آزمایشی افتتاح شد  و پس از آن مقرر گردید فعالیت آکادمی موقتا متوقف شود تا ساختمان آن به همت شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بهسازی و نوسازی گردد.

در این گزارش به سراغ برخی از متولیان آکادمی رفتیم تا از آخرین وضعیت آن جویا شویم؛
به گفته سعید اسکینی معاون فنی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران، در حال حاضر سالن پخت به طور کامل آماده  و ماشین آلات مورد نیاز نصب گردیده اما هنوز بهسازی و نوسازی بخشی از ساختمان آکادمی به اتمام نرسیده و افتتاح آکادمی به بعد از تکمیل کامل ساختمان موکول خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از آکادمی ملی نان ایران قرار است تبدیل به موزه نان شود، افزود: حداکثر تا یک ماه آینده آکادمی تکمیل و افتتاح خواهد شد.

در ادامه محمد جواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم در گفت وگو با غلات نیوز با بیان اینکه اولین دوره آموزش مجازی آکادمی ویژه نانوایان حجیم و نیمه حجیم برگزار و همزمان با نمایشگاه ایبکس مدارک شرکت کنندگان اعطا گردید، گفت: دومین دوره آموزش مجازی آکادمی ملی نان ایران را به صنعت آردسازی اختصاص داده ایم که طی دو هفته آینده توسط مرکز پژوهش های غلات کشور و کانون هماهنگی زنجیره گندم آرد ونان برای آسیابانان  برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: حضور نانوایان حجیم و نیمه حجیم کشور در دوره های آموزشی صنعت نان آلمان و مشاهده پتانسیل های آکادمی ملی نان این کشور موجب شد پیشنهاد احداث آکادمی ملی و پیشرفته نان را در کشور ارائه دهیم و در نهایت مسئولین پذیرفتند که مکانی را به منظور ایجاد آکادمی ملی نان ایران در اختیارمان بگذارند.
کرمی باتاکید بر اینکه قطعا ورود افراد تحصیل کرده به صنعت نان تحولی عظیم در این بخش ایجاد خواهد کرد، گفت: سالانه درکشور 20 هزار میلیارد تومان یارانه صرف صنعت گندم آرد ونان می شود و این مساله بیانگر اهمیت صنعت نان در کشورمان است بنابراین  ضروری است آموزش را در صنف نانوایان تقویت کنیم تا در نهایت ارتقاء کیفیت نان را به دنبال داشته باشد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم با اشاره به معضل کارگر فنی در صنف نانوایان حجیم و نیمه حجیم اظهار کرد:  باتوجه به اهمیت آموزش در میان نانوایان وجود آکادمی در صنعت نان بسیار ضروری است. متاسفانه غالبا کارگران به مجموعه ای که در آن فعال هستند تعهدی ندارند و در کوتاه مدت محل کار را ترک نموده و کارفرما مجبور به جایگیزینی نیروی جدید خواهد شد.
وی با بیان اینکه همه نانوایان موظف به شرکت در دوره های آموزشی آکادمی ملی نان ایران خواهند بود، خاطرنشان کرد: با آغاز فعالیت آکادمی ملی نان ایران یک بانک اطلاعاتی ویژه کارگران تعبیه خواهیم کرد و اطلاعات تمام کارگرانی که در آکادمی دوره های آموزشی را گذارنده اند در این بانک اطلاعاتی ثبت و واحدهای صنفی خواهند توانست از این طریق نیروی کارگر ماهر و آموزش دیده جذب نمایند.
به گفته کرمی مربیان بخش نان های حجیم و نیمه حجیم آکادمی ملی نان ایران از اساتید آلمانی خواهند بود و مربیان نان های سنتی از میان نانوایان خبره و پیشکسوت کشور انتخاب خواهند شد.

 

                                     تاریخ:      شنبه ١٨ آبان ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٢٨

 


خروج




مشکلی بابت اختلاط گندم‌ها و کیفیت آرد در سراسر کشور وجود ندارد

اختصاصی/ حسن حنان با بیان اینکه سال گذشته دولت ناچار شد بخشی از ذخایر استراتژیک را از محل واردات گندم تامین کند که این گندم‌ها با اختلاط گندم‌های داخلی خرید سال گذشته، به کارخانه‌های آرد تزریق شد، گفت: در سراسر کشور، اختلاط به گونه‌ای انجام شد که مشکلی بابت کیفیت آرد در واحدهای خبازی پیش نیاید و تاکنون نانوایان از کیفیت آرد بسیار راضی بوده‌اند و در این زمینه به عنوان یک مشکل یا معضل حاد در استان‌های کشور روبه‌رو نبودیم.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۴۱۹ up
chf فرانک سويس ۴۴,۳۸۲ up
sek کرون سوئد ۴,۵۱۵ up
nok کرون نروژ ۴,۴۲۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۴۵ up
inr روپيه هند ۵۵۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۴۷۶ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۰۶۰ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۰۶۱ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ eq
cad دلار کانادا ۳۰,۸۷۵ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۲۴۰ up
zar راند ۲,۴۶۵ up
try لير ترکيه ۶,۱۳۴ up
rub روبل روسيه ۵۹۴ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۰۳۴ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۱۳۴ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۵۹ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۱ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۶۱۷ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۴۰ up
cny یوان چين ۵,۹۴۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۱۲۴ down
myr رينگيت مالزی ۹,۸۰۰ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۹۸۵ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۷,۲۷۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۳۲۵ down
gel لاری گرجستان ۱۳,۷۴۰ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۲۷ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۷,۳۵۱ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۴,۳۵۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۷۵ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت