کارگروه گندم، آرد و نان استان سیستان و بلوچستان درصدد ارتقاء سبوس نان
اختصاصی/کارشناس دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: کارگروه گندم، آرد و نان استان درصدد ارتقاء سبوس نان استان است اما در مجموع، هماکنون وضعیت صنعت آرد و نان در استان رضایتبخش بوده و از سطح کیفیت مطلوبی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه کارگروه درصدد ارتقاء سبوس نان استان است، افزود: در حال حاضر آرد مصرفی در واحدهای نانوایی استان به صورت 18 و 15 درصد سبوسگیری شده است و مقرر گردیده نانوایان موقتاً با این دو نوع آرد به تولید نان بپردازند تا در آینده، آرد کلیه واحدهای خبازی استان یکسانسازی شده و الزاماً کلیه نانوایان موظف به تولید نان با آرد 15 درصد سبوسگیری شده شوند.
خراسانی با بیان اینکه در وهله اول بیش از هرچیز مصرف نان سبوسدار در سطح استان نیازمند فرهنگسازی است و متأسفانه جامعه از فواید نان سبوسدار مغفول مانده، اظهار کرد: البته در راستای آگاهسازی مردم، بنرهایی نیز در سطح واحدهای نانوایی با همکاری شرکت غله نصب کردهایم تا مردم به هنگام خرید نان با فواید نان سبوسدار و مضرات نانهای سفید آشنا شوند.
تاریخ: يکشنبه ١٧ شهريور ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|