مدیرکل استاندارد استان مرکزی:
آرد استان مرکزی مطابق با استاندارد 103 تولید میشود
اختصاصی/مهناز جعفریان گفت: مدیران کنترل کیفیت به نمایندگی از سازمان استاندارد در محل واحد تولیدی آرد مستقر و دائماً به طور روزانه آزمونهای لازم را انجام میدهند و همکاران ما نتایج آزمونهای روزانه آنها را کنترل خواهند نمود.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی در گفتوگو با غلات نیوز ابراز کرد: استاندارد آردسازی در سطح استان تعریف شده و بر این اساس اجرایی شدن آن جزو وظایف و الزامات ماست و نیز موظف هستیم در طول سال به دفعات واحدهای تولیدی را مورد بازرسی قرار دهیم.
جعفریان ادامه داد: با توجه به اهمیتی که فراورده نان برای ما دارد، 5 واحد آردسازی استان برای استفاده از فراوردههای جانبی گواهینامه کاربرد نشان استاندارد را اخذ نموده و کاملاً تحت نظارت ما هستند. واحدهای مذکور تحت بازرسیهای دائمی قرار دارند اگرچه طبق قانون 4 مرحله بازرسی از واحدها کفایت میکند اما با توجه به حساسیتهای این حوزه، ما از هر واحد بیش از 6 یا 7 مرحله در طول یک سال گذشته بازدید کردهایم و به طور متوسط تا پایان سال از هر واحد نزدیک 20 نمونه اخذ شده است. بنابراین تمامی محصولاتی که در واحدهای تولیدی استان تولید شده و تحت پوشش سازمان استاندارد قرار دارند، تا زمان خروجشان از واحد تولیدی تحت نظارت دائم بازرسان ما هستند.
تاریخ: شنبه ٢٢ تير ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|