صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  حمایت ویژه GTC از شرکت‌های دانش‌بنیان

  اختصاصی/ نشست هم‌اندیشی با موضوع نقش استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره گندم، آرد و نان، صبح امروز با حضور دکتر یزدان سیف معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، شرکت‌های دانش‌بنیان، دکتر زند مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مجدالدین رئیس مؤسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و اصناف صنعت گندم، آرد و نان در محل GTC برگزار شد.

            

ابتدا دکتر سیف بیان کرد: حلقه‌های زنجیری در صنعت گندم، آرد و نان باید به یکدیگر متصل شوند تا داده‌ها به بخش‌های تولید و صنعت منتقل گردد.
وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان باید در ابتدا با معماری کل زنجیره گندم، آرد و نان آشنا شوند، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان باید به کاهش ریزش در حوزه برداشت کمک کنند. در زمینه کمبود کمباین، چالش‌هایی وجود دارد که این شرکت‌ها باید بررسی کنند آسیب‌های کار کجاست و چه باید کرد.
در بخش سیلو از ابزارهای دقیق و هوشمندی برخورداریم اما از این اطلاعات استفاده نمی‌شود. در حوزه کارخانه‌های آرد متأسفانه استارت‌آپی نداریم تا تعامل و ارتباط میان کارخانه و نانوایان را ایجاد نماید. در بخش نانوایان هم همین‌طور است و باید حتماً در این بخش از زنجیره، استارت‌آپ‌هایی ایجاد گردد.
سیف با بیان اینکه گردش اطلاعات در زنجیره گندم، آرد و نان می‌تواند اطلاعات را در سیستم ارتقاء دهد، اظهار کرد: با تعداد 90 هزار نانوا، قریب به 70 میلیون مصرف‌کننده و نزدیک به هزار کارخانه آرد و سیلو روبه‌رو هستیم و حجم ذی‌نفعان این زنجیره بسیار زیاد است و باید به این فکر باشید که چطور می‌توانید اطلاعات این زنجیره را تبدیل به درآمدزایی برای خودتان، ارتقاء بهره‌وری و افزایش تولید ملی کنید. باید کمک کنیم تا 30 هزار میلیارد تومان بخش گندم، 70 میلیارد دلار بخش کشاورزی و 500 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی در گردانه اطلاعات رشد یابد.
لذا نیازمند ایجاد دبیرخانه‌ای دائمی و مجمع شرکت‌های دانش‌بنیانی هستیم که صاحب تکنولوژی هستند و این مجمع باید در نهایت تبدیل به مجمع زنجیره تولید دانش شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه مهم‌ترین حمایت شرکت بازرگانی دولتی ایران این است که شما ارزش‌های خلق شده خودتان را به بخش خصوصی معرفی کنید، گفت: فاصله بین دانش و تکنولوژی را حفظ کنید. تکنولوژی سطح پایین دانش است و ارزش دانش بسیار بیشتر از تکنولوژی است. باید میان دانش و تکنولوژی فرق بگذاریم چرا که دانش یک پله بالاتر از تکنولوژی است و باید تلاش کنیم از طریق دانش به تکنولوژی برسیم.
رئیس هیأت مدیره شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: مهم‌ترین عنصر دانش، اطلاعات است و شرکت بازرگانی دولتی ایران این آمادگی را دارد که صفر تا صد اطلاعات را برای توسعه دانش و کسب و کارتان در اختیارتان بگذارد. این وعده را هم می‌دهم که اگر اطلاعات مورد نیاز در جهاد کشاورزی موجود بود، پیگیری خواهم کرد تا در اختیارتان قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در ادامه با اشاره به تولید یک فیلم توضیحی در خصوص فعالیت و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، خطاب به حاضرین در همایش تصریح کرد: هرکس باید در حوزه خودش فکر کرده و کاری انجام دهد تا بتوانیم هزینه مبادله را پایین آورده و بازار را توسعه دهیم.
مهم‌ترین عنصر دنیای امروز، اینترنت است. این ابزار هوشمند، بخش عمده‌ای از تولیدات دنیا را به خود اختصاص می‌دهد لذا هرچه شما تولید می‌کنید باید وب بِیس باشد. ضمن اینکه باید سرعتتان را در تکنولوژی تولیدی خود افزایش دهید.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر زند، مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اقدام ما در حوزه زنجیره غذایی گندم، آرد و نان، همکاری با دکتر سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و دکتر یوسفی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور بود که در این راستا فضایی در شرکت غله منطقه یک به شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها اختصاص داده شد و این فضا در حال حاضر مهیا شده است.
وی ادامه داد: عملاً دو تعریف برای مراکز نوآوری وجود دارد، نخست مراکز نوآوری دانشگاهی و دیگری مراکز نوآوری تجاری‌سازی. در واقع مراکز نوآوری دانشگاهی کمک می‌کند ایده‌ها شناسایی شده و هسته‌ها شکل بگیرند. مربیانی در این مراکز حضور دارند که به تیم‌سازی و ایده‌یابی کمک کرده و در تأمین منابع مالی به جوانان صاحب ایده نیز کمک خواهند کرد.
بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان دارای ایده‌هایی هستند و بر مبنای آن محصولی را تولید می‌کنند که در بخش تجاری‌سازی به این زمینه پرداخته خواهد شد. در واقع نیاز است که نگاهی متقابل میان این دو بخش ایجاد شود.
زند ادامه داد: در مراکز نوآوری، این اجازه به صنعت داده می‌شود تا نوآوری ایجاد کند. همچنین تیم‌های استارت‌آپی در کنار یکدیگر قرار گرفته و تلاش می‌کنند روی ایده‌ها و نوآوری‌ها متمرکز شوند.
وی افزود: قطعاً اگر بزرگان صنعت در کنار ما قرار بگیرند، راحت‌تر خواهند توانست شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها را مورد حمایت قرار دهند. در حال حاضر 200 مرکز رشد، بیش از 44 پارک علمی و فناوری و 70 مرکز نوآوری در کشور به فعالیت می‌پردازند.
مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با تأکید بر اینکه ایجاد صندوق تخصصی برای صنعت نان و غلات لازم است، گفت: سرمایه‌گذاری به منظور رشد ایده‌ها، در این حوزه باید اتفاق بیفتد.
زند در بخش پایانی اظهاراتش به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها نیز جهت سودآوری برای کشور اشاره نمود.
در بخش دیگری از نشست هم‌اندیشی شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت بازرگانی دولتی ایران، دکتر مجد‌الدین، رئیس مؤسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها باید گرد هم آمده و با یکدیگر همفکری کنند. ضمن اینکه از بخش دولتی هم در این نشست و مجمع‌ها دعوت شود، مسائل مطرح شده و از میان آن‌ها سازوکاری به دست آید.
رئیس مؤسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه آموزش، مهم‌ترین رکن ارتقاء توانمندی در زنجیره کشاورزی است، گفت: باید میدان را به دست شرکت‌های دانش‌بنیان سپرده و از آن‌ها حمایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی در ساخت و راه‌اندازی محیط‌های کسب و کار و فضاهای این‌چنینی سرمایه‌گذاری کند، ابراز کرد: حضور شرکت‌ها، صنایع و تولیدکنندگان در مجامع، همایش‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی ضروری است و این فعالان باید برای تأمین بخشی از هزینه‌هایشان، از سوی دولت مورد حمایت قرار گیرند. ما آمادگی هرگونه کمکی را برای طرح و برنامه‌ها داریم.
در این نشست، شرکت‌های دانش‌بنیان به ارائه نقطه نظرات و دغدغه‌های خود پرداختند.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٧        ساعت:     ١٥:٣٥

 


خروج




پربازدیدترین

سهم صنعت آرد از صادرات 800 میلیون دلاری سال گذشته چقدر است؟

اختصاصی/ چندی پیش مدرس خیابانی، قائم مقام وزیرصمت در اموربازرگانی، در جشنواره ملی برگزیدگان گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد که محصولات این زنجیره در ایران، به بیش از 66 کشور دنیا صادر می‌شود. به گفته وی در سال گذشته، صادرات محصولات گندم، آرد ونان و مشتقات آرد800 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است...

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۳۲۸ down
chf فرانک سويس ۴۳,۱۴۴ up
sek کرون سوئد ۴,۳۲۲ up
nok کرون نروژ ۴,۴۶۹ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۳۴ up
inr روپيه هند ۵۸۶ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۱۱۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۲۳۵ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۱۵۴ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۸۷ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۱,۴۸۲ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۴۴۰ down
zar راند ۲,۷۴۳ down
try لير ترکيه ۶,۸۱۸ down
rub روبل روسيه ۶۴۱ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۵ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۴۰ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۰۶۰ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۳۱ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۱ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۵۱ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۶ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۷۴۳ up
cny یوان چين ۵,۹۷۴ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۱,۹۴۷ up
myr رينگيت مالزی ۹,۹۵۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۴۹۱ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ down
eur یورو ۴۵,۸۳۱ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۰۹۹ down
gel لاری گرجستان ۱۵,۰۵۴ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۹۷ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۸,۸۰۱ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۳۲۰ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.