کریسمس و نوآوریهای نانوایان انگلستان
اختصاصی/با بسته شدن مدارس و ادارات برای کریسمس و سال نو نانوایان کشور انگلستان به تولید انواعی از دوناتها و شیرینیهای فصلی پرداختهاند. در اینجا به بعضی از محصولاتی می پردازیم که برای فستیوال های فصلی تولید شده اند.
دانشجویان دانشگاه بیرمنگهام به تولید دونات های آدم برفی که با نوتلا پر شده و همچنین نانی به شکل بابانوئل پرداخته اند.
نانوایی Paul Rhodes در لندن
نان ترش میوهای از نانوایی Paul Rhodes نانی تولید شده از خمیر ترش است که از آرد گندم و اِسپلت ارگانیک بریتانیایی تهیه شده است. این نان دارای انجیر، زردآلو، آلو و توت فرنگی است. در این نان از مقداری هویج و عسل نیز استفاده شده است.
کالج بیرمنگهام
راس جونز که استاد نانوای در این کالج است ایده پای کریسمس را با کمک یکی از دانشجویان ترم سه خود تولید کرده است. این پای از دو طعم مورد علاقه فصلی که شیرینی پُر کره و شیرینی سنتی است استفاده کرده است.
قنادی Lemon Tree Cakes، لندن
این کوکیها که به زیبایی دکور شده اند شامل بیسکوییت وانیلی هستند که با روکش فوندانت پوشش داده شده اند و روی آن ها دکورهایی نقاشی شده توسط دست وجود دارد و از رنگ خوراکی در آن ها استفاده شده است.
تاریخ: يکشنبه ٩ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٣٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|