تولید نان سنتی پروبیوتیک برای اولین بار در ایران
اختصاصی/ کارشناس مرکز رشد فناوری سلامت و دانشگاه علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان در گفتوگو با غلات نیوز از تولید نوعی نان پروبیوتیک خبر داد و گفت: میکروارگانیسمهای پروبیوتیک، باکتریهایی مفید هستند که باعث افزایش ایمنی دستگاه گوارش شده و با وجود آنها، نیاز به استفاده از آنتیبیوتیکها کاهشی چشمگیر خواهد یافت. ما از میکروارگانیسمهای پروبیوتیک برای تولید نان سنتی استفاده کردهایم.
سعید قلفی با بیان اینکه نمونه تولید این نان در کشور برای اولین بار در دنیا اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از پروبیوتیکها در کشور فقط در تولید نانهای حجیم استفاده میشود و پیشتر در نانهای سنتی مورد استفاده قرار نگرفته بود که ما در تولید نان لواش برای اولین بار از آن استفاده نمودیم.
وی افزود: پروسه تولید نان سنتی پروبیوتیک پس از پخت نیاز به شرایطی دارد که این ماده را در نان به مدت 7 روز تنظیم و درواقع ماندگاری نان را بالا ببرد از این جهت نیاز به یک دستگاه پخت جدید داشتیم که خودمان آن را طراحی و تولید نمودیم.
به گفته قلفی، از نان سنتی پروبیوتیک در نمایشگاه ایبکس امسال رونمایی خواهد شد.
تاریخ: دوشنبه ٩ مهر ١٣٩٧ ساعت: ١٢:١٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|