صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  خواص استفاده از جوانه غلات

  جوانه زدن، که به عنوان رشد نیز شناخته می شود یک روش معمول برای بهبود هضم و ارزش غذایی دانه ها، غلات، آجیل و حبوبات است.

            

این شامل خیساندن غذا تا ۲۴ ساعت و سپس شستشو بارها و بارها برای چند روز است.
غلات و حبوبات جوانه زده را می توان پخته و به بشقاب اضافه کرد و یا خشک کرده و به آرد برای استفاده در پخت اضافه کرد.
غلات جوانه زده نیز در محصولاتی مانند نان، چیپس، ماکارونی و نان پیتزا استفاده می شود.
گفته می شود که فرایند جوانه زنی باعث افزایش غلظت مواد مغذی متعددی می شود محتوای آنتی بیوتیک را کاهش می دهد و بسیاری از مزایای سلامتی دیگر را نیز فراهم می آورد.
محتوای مواد مغذی و قابلیت هضم آن در مقایسه با دانه های کامل بهبود یافته است
دانه های کامل و حبوبات معمولاً دارای فیبر، ویتامین B و مواد معدنی مهم شامل آهن، روی و منیزیم هستند.
آنها همچنین دارای مقدار خوبی از پروتئین هستند که برای رشد، توسعه، عملکرد ایمنی و سلامت کلی ضروری است.
مطالعات نشان می دهد که جوانه زنی ممکن است محتوای مواد مغذی دانه و حبوبات را حتی بیشتر افزایش دهد.
در حقیقت، نشان داده شده است که جوانه زدن سبب افزایش اسید آمینه مواد غذایی، افزایش غلظت پروتئین و بهبود کیفیت و در دسترس بودن ویتامین ها و مواد معدنی است.
به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که جوانه زدن در لوبیا چشم بلبلی موجب افزایش ۴-۳۸ برابر ویتامین C و ۹ تا ۱۲ درصد پروتئین بیشتر می شود. و هضم پروتئین در لوبیا چشم بلبلی نیز تا ۲۰٪ بهبود یافته است.
مطالعه دیگری نشان داد که گندم سیاه جوانه زده، ارزش غذایی و مقدار آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با بیماری را در محصول نهایی افزایش می دهد.
محتوای ضد مغذی پایین تر جذب ویتامین ها و مواد معدنی را بهبود می بخشد
ضد مغذی ها ترکیباتی هستند که باعث جذب مواد مغذی خاصی در بدن شما می شوند.
برخی از مواد ضد مغذی ها مانند اسید فیتیک، لکتین ها و مهار کننده های پروتئاز به ویژه در دانه ها و حبوبات متمرکز می شوند.
این ممکن است در کمبودهای تغذیه ای برای گیاهخواران، وگان و یا کسانی که رژیم غذایی در محدوده غلات و حبوبات دارند شرکت کند.
پروتئین می تواند یک راه ساده برای کاهش محتوای ضد مغذی مواد غذایی و افزایش جذب ویتامین ها و مواد معدنی باشد.
مطالعات نشان می دهد که جوانه زدن می تواند محتوای اسید فیتیک را تا ۸۱٪ کاهش دهد.
مطالعات دیگری نشان داد که جوانه زدن سطوح لکتین را تا ۸۵ درصد کاهش داده و مهار کننده های پروتئاز را ۷۶ درصد کاهش می دهد.
این می تواند جذب پروتئین و مواد معدنی مهم مانند آهن، روی، کلسیم، منیزیم و منگنز را افزایش دهد.
ممکن است با سیری طولانی مدت و کاهش مصرف غذا به از دست دادن وزن کمک کند
اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن چند کیلو وزن اضافی خود هستید ممکن است بخواهید غلات و حبوبات جوانه زده را در رژیم غذایی خود را در نظر بگیرید.
آنها در فیبر بالا هستند به آرامی از طریق بدن شما حرکت می کنند. این باعث سیری طولانی مدت شده و سبب کاهش وزن می شود.
آنها همچنین حاوی مقادیر خوبی از پروتئین هستند که می توانند اشتها و کالری مصرفی را کاهش دهند.
علاوه بر این، مطالعات متعدد نشان داده است مصرف بیش از حد غلات و حبوبات می تواند با کاهش وزن بیشتر مرتبط باشد.
به عنوان مثال، یک مطالعه در ۱،۴۷۵ نفر نشان داد که کسانی که به طور مرتب مصرف لوبیا داشته اند وزن کمتری دارند و دور کمر کمتری نسبت به انها که هرگز نخورده اند دارند.
علاوه بر این، مصرف کنندگان لوبیا ۲۳٪ خطر افزایش اندازه دور کمر را کاهش و خطر ابتلا به چاقی را ۲۲٪ پایین می آورد.
یکی دیگر از مطالعات بزرگ در نزدیک به ۴۵،۰۰۰ نفر مشاهده شد که خوردن دانه بیشتر با کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر در کودکان و بزرگسالان بود.
محتوای فیبر می تواند قند خون را کنترل کند
دانه های کامل و حبوبات با فیبر همراه می شوند که ممکن است به کنترل قند خون کمک کند.
فیبر جذب قند را در جریان خون شما متوقف می کند که مانع از افزایش فشار خون و سقوط در سطح قند خون می شود.
تحقیقات نیز ارتباط بین مصرف حبوبات و دانه های سالم و کنترل قند خون را تعیین کرده اند.
بر اساس یک مطالعه کوچک در ۱۱ نفر مبتلا به اختلال کنترل قند خون، استفاده از برنج قهوه ای به مدت ۶ هفته به طور قابل توجهی باعث کاهش میزان قند خون در مقایسه با برنج سفید شد.
مطالعه دیگری در ۲،۰۲۷ نفر نشان داد که کسانی که حبوبات مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که مصرف نداشتند قند خون ناشتای پایین تری داشتند.
ممکن است با کاهش فشار خون و کلسترول از سلامت قلب محافظت کند
با توجه به مواد مغذی بسیار عالی، مصرف غلات و حبوبات جوانه زده ممکن است برای قلب شما مناسب باشد.
در واقع، یک مطالعه در میان ۹،۶۳۲ بزرگسال بالای ۱۹ سال نشان داد که افرادی که حداقل چهار بار در هفته مصرف کرده اند خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی ۲۲٪ کمتر از افرادی است که کمتر از یک بار در هفته خوردند.
به طور مشابه، بررسی ۴۵ مطالعه نشان داد که خوردن سه وعده دانه غلات در روز با ۱۹٪ خطر کمتر بیماری های قلبی عروقی و ۱۲٪ خطر کمتر سکته مغزی همراه است.
خوردن غلات و حبوبات بیشتر نیز با سطوح کلسترول پایین تر (یکی از عوامل خطر اصلی بیماری های قلبی) ارتباط دارد.
آنها همچنین ممکن است فشار خون را کاهش دهند که می تواند باعث کاهش فشار عضله قلب شما شود و آن را سالم و قوی نگه دارد.

 

                                     تاریخ:      پنج شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٧        ساعت:     ١٠:٣٨

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...