صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 The Tenth Art

  هنر دهم

  اختصاصی/ تاریخچه قنادی همراستا با تاریخچه هنر به پیش رفته است. در اشعار معروف در طول قرون وسطی و اشعار متعلق به شعرای بزرگی از قبیل ژان دومون، جفری چاسر و خوان رویز، به وضوح اشاره‌هایی به هنر شیرینی‌پزی مشاهده می‌گردد. بسیاری از سرآشپزان معروف شیرینی‌پز، هنرمندانی بوده‌اند که از کار هنری قبلی خود کنار گذاشته شده‌ بودند.

            

برای نمونه، جیلی کلود لورین که وی را مبدع خمیر هزارلا در سال ۱۶۳۵ می‌دانند، در ابتدا درصدد بود که به یک نقاش بزرگ تبدیل شود اما نیازهای مالی، مجبورش کرد که به عنوان یک شاگرد در کارگاه شیرینی‌پزی مشغول به کار شود.
در واقع، آنچه را که زاییده دست برخی از شیرینی‌پزان ماهر است، از کوچک‌ترین شیرینی‌ها گرفته تا قطعات بزرگ شکری و شکلاتی که در رقابت‌های بین‌المللی دیده می‌شوند، می‌توان به عنوان یک کار هنری واقعی قلمداد نمود.
به گفته پاکو توربلانکا، پدر شیرینی‌پزی مدرن، قنادی یک هنر زودگذر است اما مسلماً همچنان یک هنر به معنای واقعی خواهد بود، هنری که اصلی‌ترین مشوق آن، مصرف‌کننده‌ها هستند. تأییدکننده این ادعا، شیرینی‌هایی هستند که مطابق با سلیقه‌های روز و با طراحی‌های حرفه‌ای در پشت ویترین‌های قنادی‌ها در معرض دید افراد قرار داده می‌شوند، درست همانند ۵۰ سال پیش.
می‌توان نتیجه گرفت که این هنر و مؤلفه‌های هنری‌اش که برگرفته از مهارت و چالاکی سرآشپزان است، از جمله باارزش‌ترین و مهم‌ترین ویژگی‌های منحصربه‌فرد این عرصه از تجارت محسوب می‌شود. امروزه بسیاری از شیرینی‌پزان این جنبه هنری را از دست داده‌ و قدرت منحصربه‌فرد آن را فراموش کرده‌اند که موجب فقدان روح در کار می‌شود. در نهایت، مصرف‌کنندگان نیز شوق و علاقه خود را نسبت به محصول نهایی از دست خواهند داد.
بنابراین مهم است که به منظور حفظ بازارهای تجاری، آن جنبه‌های اساسی را در این عرصه مورد بازبینی قرار داد. به این ترتیب، با ترکیب تخیل، خلاقیت و جادو در فرایند تولید محصول، شیرینی‌ها به آثار بزرگ هنری تبدیل خواهند شد. سرآشپزان حرفه‌ای باید درست همانند یک نقاش یا مجسمه‌ساز، به نمایش مهارت و هنر خود بپردازند. این بهترین روش برای نشان دادن سختی تولید برخی از انواع شیرینی‌ها به مصرف‌کنندگان است به گونه‌ای که ارزش بیشتری برای آنها قائل خواهند شد.
اگر سینما هنر هفتم و عکاسی هنر هشتم است، قنادی نیز باید جایگاه خود را بین زیباترین و برجسته‌ترین هنرهای انسانی پیدا کند چرا که همانند سایر رشته‌ها، به خلق آثاری تحسین‌برانگیز، روح‌نواز و منحصربفرد می‌پردازد که در نهایت حس شادی و شعف دیگران را برانگیخته خواهد نمود.




 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٠ مرداد ١٣٩٧        ساعت:     ١٥:١٥

 


خروج




پربازدیدترین

چین برای آمادگی مقابله با موج دوم کرونا غلات بیشتری ذخیره می‌کند

وزارت بازرگانی چین به منظور آمادگی برای موج دوم شیوع کرونا از تمام تاجران دولتی و خصوصی غلات و تولیدکنندگان مواد غذایی خواست مقادیر بالاتری دانه سویا و ذرت تولید‌ و ذخیره کنند.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۳/۰۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۱,۷۱۹ up
chf فرانک سويس ۴۳,۴۵۰ up
sek کرون سوئد ۴,۳۵۵ up
nok کرون نروژ ۴,۲۳۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۱۷۰ up
inr روپيه هند ۵۵۶ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۰۵۳ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۰۶۱ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۰۸۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ eq
cad دلار کانادا ۳۰,۴۴۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۹۸۴ up
zar راند ۲,۴۱۳ up
try لير ترکيه ۶,۲۲۸ up
rub روبل روسيه ۵۹۴ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۸۸۷ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۲۹,۶۱۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۰۶ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۱ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۵۷۷ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۷۹ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۶۵۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۹ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۱,۷۰۷ up
myr رينگيت مالزی ۹,۶۳۶ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۰۲۳ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ up
eur یورو ۴۶,۰۱۷ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۱۸۵ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۱۳۸ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۵۰ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۹ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۷,۴۸۸ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۹۵۸ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۹۴ down
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

پارس ترک
.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت