صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 The Tenth Art

  هنر دهم

  اختصاصی/ تاریخچه قنادی همراستا با تاریخچه هنر به پیش رفته است. در اشعار معروف در طول قرون وسطی و اشعار متعلق به شعرای بزرگی از قبیل ژان دومون، جفری چاسر و خوان رویز، به وضوح اشاره‌هایی به هنر شیرینی‌پزی مشاهده می‌گردد. بسیاری از سرآشپزان معروف شیرینی‌پز، هنرمندانی بوده‌اند که از کار هنری قبلی خود کنار گذاشته شده‌ بودند.

            

برای نمونه، جیلی کلود لورین که وی را مبدع خمیر هزارلا در سال ۱۶۳۵ می‌دانند، در ابتدا درصدد بود که به یک نقاش بزرگ تبدیل شود اما نیازهای مالی، مجبورش کرد که به عنوان یک شاگرد در کارگاه شیرینی‌پزی مشغول به کار شود.
در واقع، آنچه را که زاییده دست برخی از شیرینی‌پزان ماهر است، از کوچک‌ترین شیرینی‌ها گرفته تا قطعات بزرگ شکری و شکلاتی که در رقابت‌های بین‌المللی دیده می‌شوند، می‌توان به عنوان یک کار هنری واقعی قلمداد نمود.
به گفته پاکو توربلانکا، پدر شیرینی‌پزی مدرن، قنادی یک هنر زودگذر است اما مسلماً همچنان یک هنر به معنای واقعی خواهد بود، هنری که اصلی‌ترین مشوق آن، مصرف‌کننده‌ها هستند. تأییدکننده این ادعا، شیرینی‌هایی هستند که مطابق با سلیقه‌های روز و با طراحی‌های حرفه‌ای در پشت ویترین‌های قنادی‌ها در معرض دید افراد قرار داده می‌شوند، درست همانند ۵۰ سال پیش.
می‌توان نتیجه گرفت که این هنر و مؤلفه‌های هنری‌اش که برگرفته از مهارت و چالاکی سرآشپزان است، از جمله باارزش‌ترین و مهم‌ترین ویژگی‌های منحصربه‌فرد این عرصه از تجارت محسوب می‌شود. امروزه بسیاری از شیرینی‌پزان این جنبه هنری را از دست داده‌ و قدرت منحصربه‌فرد آن را فراموش کرده‌اند که موجب فقدان روح در کار می‌شود. در نهایت، مصرف‌کنندگان نیز شوق و علاقه خود را نسبت به محصول نهایی از دست خواهند داد.
بنابراین مهم است که به منظور حفظ بازارهای تجاری، آن جنبه‌های اساسی را در این عرصه مورد بازبینی قرار داد. به این ترتیب، با ترکیب تخیل، خلاقیت و جادو در فرایند تولید محصول، شیرینی‌ها به آثار بزرگ هنری تبدیل خواهند شد. سرآشپزان حرفه‌ای باید درست همانند یک نقاش یا مجسمه‌ساز، به نمایش مهارت و هنر خود بپردازند. این بهترین روش برای نشان دادن سختی تولید برخی از انواع شیرینی‌ها به مصرف‌کنندگان است به گونه‌ای که ارزش بیشتری برای آنها قائل خواهند شد.
اگر سینما هنر هفتم و عکاسی هنر هشتم است، قنادی نیز باید جایگاه خود را بین زیباترین و برجسته‌ترین هنرهای انسانی پیدا کند چرا که همانند سایر رشته‌ها، به خلق آثاری تحسین‌برانگیز، روح‌نواز و منحصربفرد می‌پردازد که در نهایت حس شادی و شعف دیگران را برانگیخته خواهد نمود.




 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٠ مرداد ١٣٩٧        ساعت:     ١٥:١٥

 


خروج




ایجاد سه فاکتور مهم با ورود گندم به بورس کالا

اختصاصی/ محمدرضا پورابراهیمی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های ساختاری بازار سرمایه و بورس کالا، شفافیت و به عبارتی دیگر تبیین آن چیزی است که در حوزه اقتصادی کشور در موضوع کالا و خدمات بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۱۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۵۲۸ up
chf فرانک سويس ۴۲,۵۰۵ up
sek کرون سوئد ۴,۶۵۵ up
nok کرون نروژ ۴,۹۴۹ up
dkk کرون دانمارک ۶,۴۳۰ up
inr روپيه هند ۵۸۹ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۰۴۹ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۳۴۶ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۳۵۹ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۶ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۱,۵۶۷ up
zar راند ۲,۹۷۱ up
try لير ترکيه ۷,۹۰۹ down
rub روبل روسيه ۶۳۳ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۲۹۶ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۰ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۶۱ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۵۰ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۶۰۳ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۶۰ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۲۳ up
cny یوان چين ۶,۰۹۵ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۷,۸۷۷ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۷۳ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۳۴۳ up
eur یورو ۴۷,۹۹۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۴۹ up
afn افغانی افغانستان ۵۵۴ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۷۷۴ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۴۸ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۸ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:
استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس