برگزاری دوره های آموزشی فضای تبادل نظر را میان مسئولین فنی ایجاد می کند
اختصاصی/ کوثر انوشه گفت: در صورت برگزاری دوره آموزشی و یا همایش سطح دانش مسوولین فنی ارتقاء یافته و یک فضای تبادل نظر میان مسوولین فنی کارخانهها ایجاد میشود. مسوول فنی کارخانه آرد شوش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نگاه هستی گفت: اگر اداره بهداشت یا دانشگاه علوم پزشکی دورههای آموزشی و یا همایشهایی را برای مسوولین فنی کارخانهها برگزار کند قطعا سطح دانش ما ارتقاء یافته و یک فضای تبادل نظر میان مسوولین فنی کارخانههای مختلف ایجاد میشود.
وی افزود: البته سال 92 شرکت غله جلسهای را برای مسوولین فنی برگزار کرد که بعد از آن تا کنون هیچ دوره، جلسه یا همایشی برگزار نشده است. سیمین باقری
انوشه به ضرورت وجود مسوول فنی در کارخانه تولید آرد اشاره کرد و گفت: نان روزانه مورد مصرف عموم مردم قرار میگیرد و توصیه من به سایر همکارانم این است که با کنترل مداوم بررسیهای لازم را بر روی محصول تولیدی کارخانه داشته باشند. به عبارتی دیگر از مرحله ورود گندم به کارخانه تا فرآیند نهایی محصول باید تحت نظارت و کنترل مسوول فنی قرار گیرد.
مسوول فنی کارخانه آرد شوش در ادامه اظهار داشت: برای افزایش کیفیت نان نانوایان باید تحت دورههای آموزشی قرار گیرند. گاهی اوقات آردی که در اختیار نانوایان قرار میگیرد به هیچ عنوان مشکلی ندارد اما نان پخت شده سوخته و یا قابل استفاده نیست. از اینرو به عقیده من نانوای آموزشدیده و متخصص در پخت یک نان خوب و باکیفیت نقش اول را ایفا میکند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش سیلو و آزمایشگاه پخت در افزایش کیفیت آرد اشاره کرد و گفت: مسلما وجود سیلو در کیفیت محصول تولیدی تاثیرگذار است، چرا که با ذخیره گندمها در سیلو از ورود حشرات و آلودگی جلوگیری کرده و گندمها به لحاظ بهداشتی در شرایط مناسبی نگهداری میشوند.
از سوی دیگر با وجود آزمایشگاه پخت میتوان محصول تولید شده را قبل از توزیع مورد آزمایش قرار دارد و از کیفیت آن اطمینان حاصل پیدا کرد تا در صورتی که اعتراضی از سوی مشتری باشد بتوانیم از محصولمان دفاع کنیم.
انوشه در خاتمه عنوان کرد: با آزادسازی گندم، آرد و نان یک فضای رقابتی ایجاد شده و همه تلاش میکنند تا محصول خوب به مشتری عرضه کنند در نتیجه کیفیت محصولات ارتقا مییابد.
تاریخ: دوشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٥ ساعت: ١٠:١٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|