مسوول فنی کارخانه آرد مسجدسلیمان:
اغلب دوره های آموزشی به حوزه صنایع غذایی مربوط نیست
اختصاصی/فرنگیس منجزی بهد لروند گفت: اغلب دوره هایی که ویژه مسئولین فنی کارخانه ها برگزار می شود خیلی به حوزه صنایع غذایی مربوط نیست و به پیشنهاد من اگر کلاسها در خصوص آزمایشهای مسوول فنی باشد خیلی بهتر است. مسوول فنی کارخانه آرد مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نگاه هستی گفت: برگزاری دوره آموزشی ویژه مسوولین فنی کارخانهها از سوی اداره بهداشت امر پسندیدهای است. البته برخی اوقات اداره بهداشت استان اهواز این دورهها را برگزار میکند و به تازگی هم برای اولین بار در شبکه بهداشت مسجدسلیمان برگزار شده است.
وی افزود: البته اغلب دورههایی که برگزار میشود خیلی به حوزه صنایع غذایی مربوط نیست و به پیشنهاد من اگر کلاسها در خصوص آزمایشهای مسوول فنی باشد خیلی بهتر است. سیمین باقری
منجزی در ادامه به وظایف مسوول فنی کارخانه اشاره کرد و گفت: مسوول فنی وظیفه دارد از مراحل ورود مواد اولیه (گندم) به کارخانه تا زمانی که تبدیل به آرد شده و در نهایت توزیع میشود را تحت نظارت خود قرار داده و نیز با انجام آزمایشهای میکروبی، اندازهگیری پروتیین، خاکستر و رطوبت آرد بر کیفیت محصول تولیدی بیفزایند.
مسوول فنی کارخانه آرد مسجدسلیمان با بیان اینکه گندم مرغوب، تجهیزات مدرن، رعایت موارد بهداشتی و روش پخت مناسب از عوامل تاثیرگذار در افزایش کیفیت نان هستند اظهار داشت: گاهی اوقات به عنوان مسوول فنی از نانواییها بازدید و توصیههایی را در خصوص نحوه نگهداری آرد، استفاده از آب خنک برای تهیه خمیر بهویژه در فواصل گرم سال به آنها ارایه میکنیم.
منجزی در بخش دیگری از سخنانش به تاثیر آزمایشگاه پخت و سیلوی مکانیزه در افزایش کیفیت آرد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ما در کارخانه آرد مسجدسلیمان از آزمایشگاه پخت برخورداریم. طبیعتا در سیلوی مکانیزه، گندمها در دما و هوای مناسب نگهداری میشوند و آرد تولید شده در آزمایشگاه پخت مورد آزمایش قرار میگیرد و در صورت وجود مشکل، قبل از توزیع میان نانوایان برطرف خواهد شد.
وی معتقد است اجرای طرح آزادسازی آرد در شهرهای کوچک بهویژه مسجدسلیمان خوب نیست و به گفته خود نانوایان برایشان صرفه اقتصادی ندارد، زیرا در صورت آزادسازی آرد مردم بیشتر به پخت نان محلی روی آورده و فروش نانوا کاهش مییابد، اما آزادسازی گندم به نفع کارخانهها است زیرا یک فضای رقابتی ایجاد شده و کارخانهها برای خرید گندم مرغوب تلاش میکنند.
مسوول فنی کارخانه آرد مسجدسلیمان در خاتمه عنوان کرد: توصیه من به همکارانم در سایر کارخانهها این است که بهداشت را رعایت کنند و با بهروز کردن دستگاهها، تجهیزات و کنترل بهداشت کیفیت محصول تولیدیشان را ارتقا دهند.
تاریخ: شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٥ ساعت: ٠٩:٤٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|