مسوول فنی کارخانه آرد هرند:
تعامل مسئولین فنی کارخانه ها کمک به رفع مشکلات
اختصاصی/ سید علی شهشهانی گفت: مسوولین فنی کارخانهها با تعامل با یکدیگر میتوانند در صورت بروز مشکل از تجربیات یکدیگر استفاده کرده و با همفکری و مشورت در جهت رفع مشکلات اقدام کنند. مسوول فنی کارخانه آرد هرند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نگاه هستی گفت: کنترل ورود ماده اولیه (گندم) به کارخانه تا مرحله تبدیل به محصول خروجی (آرد) و در نهایت بستهبندی محصول از وظایف مسوولین فنی هر کارخانه است که در این میان کنترل گندم ورودی به کارخانه از اهمیت بالاتری برخوردار است.
در واقع اگر در این مرحله انتخاب به درستی انجام شود محصول خروجی کیفیت بالایی خواهد داشت اما در صورتی که گندم به دقت مورد بررسی قرار نگیرد مشکلاتی که در روند تولید ایجاد میشود قابل رفع نخواهد بود. سیمین باقری
وی ادامه داد: در بسیاری مواقع پیش آمده که گندم ارسالی به کارخانه سطح استاندارد لازم را نداشته است که در چنین شرایطی با ارایه یک مدرک استاندارد گندمها را به شرکت غله عودت داده ایم.
شهشهانی با اشاره به شاخصهای مهم سنزدگی، آلودگیهای میکروبی، درصد رطوبت و افت مفید و غیرمفید گندم افزود: شاخصههای ذکر شده از جمله موارد مهمی است که بررسی آنها به هنگام تحویل گندم توسط مسوولین فنی بسیار حایز اهمیت است.
مسوول فنی کارخانه آرد هرند در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: علاوه بر کنترل مرحله ورود ماده اولیه به کارخانه، گندمها پس از ورود باید بر اساس سطح کیفیت در سیلوهای جداگانه نگهداری شوند و هنگام آردسازی درصد مختلفی از هرکدام برداشت گردد. پس از مرحله نمزنی کنترل شدید مسوول فنی باید در قسمت بوجاری باشد تا گندمها عاری از هرگونه ناخالصی وارد مرحله تولید شوند.
وی افزود: اندازهگیری ذرات و نوع گلوتن، خاکستر و میزان سبوسگیری و نیز کنترل شیمیایی و میکروبی مرحله کیسهگیری از دیگر وظایف مسوول فنی در حین فرآیند تولید است.
شهشهانی معتقد است مسوولین فنی کارخانهها با تعامل با یکدیگر میتوانند در صورت بروز مشکل از تجربیات یکدیگر استفاده کرده و با همفکری و مشورت در جهت رفع مشکلات اقدام کنند.
مسوول فنی کارخانه آرد هرند وجود سیلوهای مناسب را در کارخانه آردسازی ضروری دانست و گفت: با تعبیه دستگاههای مناسب میتوان بهترین نتیجه را گرفت. در واقع هرچه دستگاهها از تکنولوژی پیشرفتهتری برخوردار باشند کیفیت محصول خروجی هم افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه میزان مرغوبیت گندم در افزایش سطح کیفی آرد بسیار موثر است، اظهار کرد: پخت یک نان خوب مستلزم آموزش و بهروزرسانی دانش پخت نانوا است که در این زمینه ارگانهای مربوطه باید با برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان وارد عمل شوند.
تاریخ: چهارشنبه ٣ شهريور ١٣٩٥ ساعت: ٠٩:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|