یک آسیابان در گفتوگو با غلات نیوز مطرح کرد:
با توجه به محدودیت تولید کیفی گندم در کشور، واردات باید یک روند ادامهدار باشد
اختصاصی/ مدیرعامل کارخانه آرد اترک بوئین زهرا گفت: باتوجه به محدودیتهایی که کشور در تولید گندم کیفی دارد، به نظر میرسد که ضروری است واردات گندم به طور مستمر تداوم یابد خصوصاً برای استانهایی که محدودیت تولید گندم کیفی دارند. ما باید گندم مرغوب در اختیار داشته باشیم تا آردی کیفی تحویل مشتریانمان دهیم.
احمدعلی صدری در گفتوگو با غلات نیوز در خصوص دلایل نارضایتی نانوایان قزوین از کیفیت آردها، تصریح کرد: سال گذشته حجم بیشتری از گندمهایی که برای اختلاط دریافت میکردیم، از نوع وارداتی بود و این مسأله موجب شده بود نانوایان به روند آردهای تولیدی عادت کنند.
وی افزود: در سال جاری، گندم وارداتی به میزان محدودتر به استان قزوین تخصیص داده شد و ما برای اختلاط، گندمهای بومی استان را که از لحاظ کیفی ضعیف هستند، به میزان بیشتر در اختیار داریم. این مسأله منجر به افت کیفی آردها نسبت به سال گذشته و به مراتب ایجاد نارضایتی از کیفیت آردهای تولیدی از سوی نانوایان شده است.
مدیرعامل کارخانه اترک بوئین زهرا در ادامه با اشاره به ضرورت تخصیص گندم وارداتی به استانهایی که به لحاظ کیفی تولیدکننده گندم ضعیف هستند، اظهار کرد: دولت به دنبال تحقق خودکفایی است اما همواره خودکفایی به لحاظ کمی را مد نظر داشته در حالی که مهمترین فاکتور جهت تولید آرد مرغوب برای آسیابانان، دسترسی به گندم کیفی است.
صدری گفت: تحقق خودکفایی گندم در کشور نیازمند برنامهریزی دقیق، صحیح و اصولی از سوی متولیان این حوزه است. یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که تا زمانی که سیستم کشاورزی کشور با تکنولوژی همراه نشود، برنامه خودکفایی به سرانجامی نخواهد رسید.
تاریخ: چهارشنبه ٢ آذر ١٤٠١ ساعت: ١١:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|