همزمان با اول آذر (روز اصفهان) اعلام شد/ اصفهان، پایتخت نان سنتی ایران است/ کالاهای اساسی برای مصرف یک سال استان اصفهان ذخیره شده است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با اعلام اینکه چند سال است که سازمان بهداشت جهانی، اصفهان را بهعنوان پایتخت نان سنتی ایران و مرکز نان سالم برگزیده است، اظهار گفت: در این استان، ۲۰ کارخانه تولید آرد و 4800 نانوایی فعالیت دارند که انواع آرد و نان باکیفیت را تولید و به بازار عرضه میکنند.
وی با اشاره به اینکه در استان اصفهان، بخش دولتی تعامل خوبی با بخش خصوصی برای ذخیرهسازی گندم و سایر کالاهای اساسی دارد، اظهار کرد: ظرفیت ذخیرهسازی برای دیگر کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر و روغن خام نیز برای نیاز مصرفی یک سال استان کفایت میکند.
ضیایی با بیان اینکه بهسازی و نوسازی واحدهای تولید آرد و نان در استان اصفهان، به خوبی پیش میرود و جزو چند استان برتر در زمینه کیفیت آرد و نان در کشور هستیم، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان فنی و حرفهای بر فرآیند تولید آرد و نان باکیفیت در استان نظارت میکنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با تأکید بر مزیتهای حمل و نقل ریلی در کاهش هزینهها در مقابل حمل و نقل جادهای، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، سیلوی 100 هزار تنی اصفهان به شبکه ریلی کشور متصل شده و اتصال سیلوی کاشان به شبکه ریلی نیز در برنامه توسعه زیرساختهای این زنجیره قرار دارد.
گفتنی است، استان اصفهان با جمعیتی بالغ بر 5 میلیون و ۳۰۰ هزار نفر که بیش از 2 میلیون نفر از آنها در شهر اصفهان زندگی میکنند، یکی از استانهای پهناور و پرجمعیت پهنه جغرافیایی ایران است که در آن، واحدهای نانوایی استاندارد و کارخانجات آردسازی برخوردار از تجهیزات روز دنیا، فعالیت میکنند.
تاریخ: سه شنبه ١ آذر ١٤٠١ ساعت: ١٧:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|