مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان مطرح کرد:
ارتقای سطح دانش نانوایان به منظور ارتقای کیفیت نان، اولویت ما است
اختصاصی/ محسن ضیایی گفت: ارتقای کیفیت نان به چند مولفه نیاز دارد که از جمله مهمترین آنها، بحث آموزش نانوایان است و اولویت ما ارتقای سطح دانش نانوایان به منظور افزایش سطح کیفی نان است.
وی افزود: البته کیفیت نان به پارامترهای دیگری هم ربط دارد از جمله تامین گندم کیفی و سطح کیفی آرد تولیدی، نوسازی و بهسازی واحدهای نانوایی و ارتقای سطح آگاهی مردم که مطالبهگر نان باکیفیت باشند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان ادامه داد: عملیات بهسازی و نوسازی نانواییها مرتبا در استان اجرایی میشود و ما به دنبال دریافت تسهیلات بیشتر از بانکها در راستای این امر هم هستیم. گفتنی است مجموع ظرفیت ذخیرهسازی بخش دولتی و خصوصی در استان اصفهان حدود 800 هزار تن است. در سال جاری نیز حدود 40 هزار تن ظرفیت جدید به فضای ذخیرهسازی استان از سوی بخش خصوصی اضافه خواهد شد. هماکنون 20 واحد آسیابانی و 4800 واحد نانوایی نیز در استان اصفهان فعال هستند.
ضیایی خاطرنشان کرد: با هدف ایجاد رقابت در صنعت نان و افزایش تولید نان کامل، این تصمیم در کارگروه آرد و نان استان گرفته و با جدیت پیگیری شد که مجوز واحد نانوایی آزاد با پخت آرد کامل در استان صادر گردد. تاکنون حدود 25 واحد نانوایی با پخت آرد کامل در استان آزادسازی کامل شدهاند که البته در مجاورت این واحدها، نانواییهای یارانهای هم فعال هستند به این منظور که با ایجاد فضای رقابتی میان نانوایان، مردم در خرید نان قدرت انتخاب داشته باشند. خوشبختانه این طرح مورد استقبال مردم و نانوایان قرار گرفته به طوری که هماکنون 50 مورد درخواست برای آزادسازی واحد نانوایی داریم و در حال بررسی هستیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: ما این ادعا را داریم که بالغ بر 50 درصد تولید نان در استان اصفهان با آرد کامل است.
تاریخ: دوشنبه ٢٤ خرداد ١٤٠٠ ساعت: ١٠:١٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|