سیستان و بلوچستان میتواند سکوی پرتاب برای تقویت صادرات آرد باشد/ سیستان و بلوچستان حائز مقام اول کشوری در حوزه کیفیت نان
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان میتواند سکوی پرتاب برای تقویت صادرات آرد و ارتباط دوسویه با کشورهایی مانند افغانستان، آسیای میانه و حوزه خلیج فارس باشد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان در استان سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین اقدام ما، تأمین گندم کیفی برای واحدهای آسیابانی است؛ خوشبختانه در دو مقطع طی سالهای گذشته و بر اساس اعلام مرکز پژوهشهای غلات کشور، استان سیستان و بلوچستان حائز رتبه اول در کیفیت نان شده است و ما بیش از دو دهه است که جوش شیرین را به طور کلی از مسیر تولید نان در استان حذف کردهایم.
گنجعلی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای سلامت و کیفیت نان، تقلیل سبوسگیری آرد است. در این راستا درصد سبوسگیری آرد در حوزه استان از 18 درصد به 15 درصد کاهش یافته که البته در حوزه استان از 18 به 15 درصد و در بخش روستایی و عشایر به 12 درصد نیز رسیده است که خوشبختانه در این راستا تبلیغات و فرهنگسازیهای زیادی صورت گرفته و کیفیت آرد و نان نیز در سطح استان ارتقا یافته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان گفت: قطعاً اگر وضعیت اقتصادی در کشور به یک ثبات نسبی برسد و بازار ارز ساماندهی شود، ما در برنامهریزیهایی که داریم، کارخانههای آرد استان را در مسیر صادراتی حمایت میکنیم. خوشبختانه واحدهای آسیابانی ما از امکانات و تجهیزات بالقوه و پتانسیلهای زیادی برای حضور درخشان در بازارهای صادراتی برخوردارند و ما به جهت هممرز بودن با افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس، عمان و کشورهای آفریقایی و برخورداری از چهارراه صادراتی در بندر چابهار، میتوانیم از ظرفیتهای استان جهت ورود به بازارهای صادراتی و تقویت صادرات آرد در کشور بهرهبرداری کنیم.
تاریخ: سه شنبه ١٨ خرداد ١٤٠٠ ساعت: ٠٩:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|