//

90 درصد گندم مورد نیاز ایلام را کشاورزان استان تأمین می‌کنند

1405-03-18 11:33:11
بازدید: 115
کد خبر: 000000634
0
90 درصد گندم مورد نیاز ایلام را کشاورزان استان تأمین می‌کنند

اصغر باباخانی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام، در جلسه کارگروه رصد و پایش گندم، آرد و نان، از تأمین پایدار گندم و آرد مورد نیاز آن استان خبر داد و اعلام کرد: 90 درصد گندم مصرفی استان از محل تولیدات کشاورزان ایلامی تأمین می‌شود که از نظر کیفیت، درصد پروتئین و سایر شاخص‌ها، در شرایط استاندارد قرار دارد.


به گزارش غلاتنیوز  به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام؛ باباخانی با اعلام اینکه با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مناسب، حتی در شرایط خاص و بحران‌های احتمالی نیز تأمین گندم و آرد استان بدون وقفه انجام می‌شود، افزود: گندم‌های خریداری‌شده از سال گذشته، به‌صورت مستمر و منظم در اختیار کارخانه‌های آرد استان قرار می‌گیرد که این روند، نقش مهمی در حفظ پایداری زنجیره تولید آرد و نان استان دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام خاطرنشان کرد: اداره‌ کل غله با همکاری دستگاه‌های مرتبط، پایش مستمر زنجیره تأمین و مصرف را در دستور کار دارد تا با کاهش انحراف در چرخه توزیع گندم و آرد، نان مورد نیاز مردم استان به‌طور مستمر، باکیفیت و بی وقفه تأمین شود.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ