//

خرید تضمینی گندم در کرمانشاه با 14 درصد رشد به 672 هزار تُن رسید

1405-05-31 11:19:23
بازدید: 108
کد خبر: 000000875
0
خرید تضمینی گندم در کرمانشاه با 14 درصد رشد به 672 هزار تُن رسید

امیر نوری، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اعلام کرد: خرید تضمینی گندم در آن استان با ثبت رشد 14 درصدی نسبت به سال گذشته در همین مقطع زمانی به 672 هزار تُن به ارزش 3 هزار و 300 میلیارد تومان رسید.


به گزارش غلاتنیوز  به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه؛ نوری  افزود: در حال حاضر، واریز 10 هزار میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان استان در دست اقدام است و برای اطلاع‌رسانی بهتر و بیشتر، اطلاعات مربوط به واریزی‌ها از طریق 67 مرکز خرید به گندمکاران اطلاع رسانی و اطلاعات آن به‌روزرسانی می‌شود.

وی با اعلام اینکه مراکز خرید دولتی استان فعالند و هیچ‌گونه اختلالی در روند تحویل گندم وجود ندارد، گفت: همچنین مراکز خرید خصوصی و تعاونی‌ نیز تا زمانی که نیاز به خدمات آنها وجود داشته باشد، با آمادگی کامل برای همکاری در فرآیند خرید تضمینی گندم حضور دارند.

نوری با تأکید بر ویژگی‌های اقلیمی استان کرمانشاه که به دلیل چهارفصل بودن تنوعی از انواع گندم‌های گرم و سرد را در اختیار دارد، افزود: با ترکیب گندم‌های تولیدی استان با گندم‌های کِیفی داخلی و وارداتی کیفیت آرد تولیدی استان ارتقا می‌یابد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه میزان موجودی کالاهای اساسی در انبارهای استان، تکمیل و حتی بیش از نیاز مصرف سالانه است، از زحمات یک‌ساله کشاورزان استان قدردانی کرد.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ