//

173 هزار تُن گندم در قزوین خریداری شد/ بویین‌زهرا، البرز و قزوین پیشتاز خرید تضمینی گندم در استان

1405-04-24 16:12:04
بازدید: 102
کد خبر: 000000820
0
173 هزار تُن گندم در قزوین خریداری شد/ بویین‌زهرا، البرز و قزوین پیشتاز خرید تضمینی گندم در استان

عباس رحمانی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین از خرید تضمینی 173 هزار و 700 تُن گندم از کشاورزان آن استان خبر داد و اعلام کرد: خرید گندم در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از روند صعودی برخوردار بوده است.


به گزارش غلاتنیوز  به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین؛ رحمانی افزود: بیشترین میزان خرید به ترتیب مربوط به شهرستان بویین‌زهرا با ۵۰ هزار و ۶۰۰ تُن، شهرستان البرز ۴۰ هزار و ۶00 تُن و شهرستان قزوین ۳۳ هزار تُن است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با تأکید بر تداوم عملیات خرید تضمینی گندم در مراکز فعال آن استان، خاطرنشان کرد: تمامی مراکز خرید با آمادگی کامل در حال ارائه خدمات به کشاورزان هستند و تلاش می‌شود تا با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، عملیات تحویل محصول با سرعت، دقت و سهولت انجام شود تا ضمن حفظ کیفیت گندم، رضایت کشاورزان نیز بیش از پیش تأمین شود.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ