11 کارخانه سیستان و بلوچستان، ظرفیت تولید یک میلیون تُن آرد در سال را دارند

1404-12-02 11:27:48
بازدید: 114
کد خبر: 000000429
0
11 کارخانه سیستان و بلوچستان، ظرفیت تولید یک میلیون تُن آرد در سال را دارند

محمدرضا سرگزی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان از فعالیت 11 کارخانه آرد با تکنولوژی روز دنیا در آن استان خبر داد و اعلام کرد: این کارخانجات، ظرفیت تولید یک میلیون تُن آرد در سال را دارند.


به گزارش غلات نیوز از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ محمدرضا سرگزی در گفت وگوی زنده تلفنی با رادیوی سراسری ایران، افزود: مصرف آرد استان، سالیانه 500 تا 550 هزار تُن است که حدود 50 درصد آن، مازاد بر نیاز استان است و می‌توانیم آن را به کشورهای همسایه صادر کنیم.

وی توضیح داد: البته چون گندمی که از بندر چابهار به کشور وارد می‌شود با ارز ترجیهی خریداری شده و آرد یارانه‌ای است امکان صادرات آرد حاصل از آن به سایر کشورهای منطقه عملاً وجود ندارد.

سرگزی اضافه کرد: در صورتی که امکان واردات گندم برای بخش خصوصی ایجاد شود و این بخش از ظرفیت خوب کارخانجات برای تولید آرد استفاد نماید، ارسال آرد و سبوس استحصالی از سوی بخش خصوصی به کشورهای همسایه می‌تواند موجب افزایش بازار اشتغال و سودآوری برای کشورمان باشد.

مدیرکل غله استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر نقش استراژیک بندر اقیانوسی چابهار به عنوان هاب منطقه خاطرنشان کرد: امسال 18 کشتی اقیانوس‌پیمای حامل گندم وارد این بندر شده که گندم مورد نیاز 11 استان کشور را تأمین کرده است.

در رویدادی دیگر، محمدرضا سرگزی در آیین افتتاحیه نمایشگاه ملی «ایران‌ جان طوایف» که با هدف ارائه دستاوردها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ممتاز استان سیستان و بلوچستان و با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در زاهدان برگزار شد، حضور یافت.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ