//

 وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به ایلنا:

کیفیت پایین نان مربوط به گندم وارداتی نیست

1405-05-26 16:31:56
بازدید: 101
کد خبر: 000000864
0
کیفیت پایین نان مربوط به گندم وارداتی نیست

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سازمان‌های متعدد ازجمله سازمان ملی استاندارد بر کیفیت گندم وارداتی نظارت دارند، گفت: اگر کیفیت گندم وارداتی مورد تایید سازمان ملی استاندارد نباشد، آن گندم وارد کشور نمی‌شود.


 غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه "گفته شده که بی‌کیفیتی نان به دلیل استفاده از گندم بی‌کیفیت وارداتی در تهیه نان است، آیا این موضوع صحت دارد؟" گفت: سازمان‌های متعدد ازجمله سازمان ملی استاندارد بر کیفیت گندم وارداتی نظارت دارند.

نوری قزلجه با بیان اینکه اگر کیفیت گندم وارداتی مورد تایید سازمان ملی استاندارد نباشد، آن گندم وارد کشور نمی‌شود، گفت: مطمئن باشید که گندم در قالب استانداردهای مشخص و معین وارد کشور می‌شود به ویژه واردات کالاهای کشاورزی خیلی با دقت دستگاه‌های نظارتی وارد خواهد شد. 

وی با تاکید بر اینکه ما نیز نظارت‌های لازم را بر کیفیت گندم وارداتی داریم، گفت: شرکت بازرگانی دولتی، نمونه‌برداری‌ها و کنترل را در مبدا دارند و در ورودی هم سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو و مراجع نظارتی نمونه‌رداری می‌کنند و اگر استاندارد معین را نداشته باشد، هیچ وقت اجازه ترخیص نمی‌دهند.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بنابراین از این بابت نگرانی نیست و کیفیت نان به کارهای فنی نانوایی‌ها یا اختلاط گندم بازمی‌گردد.  

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ