کشف ۸۵ تن گندم و نهاده دامی خارج از شبکه توزیع در بستان آباد

1404-12-03 11:25:24
بازدید: 124
کد خبر: 000000444
0
کشف ۸۵ تن گندم و نهاده دامی خارج از شبکه توزیع در بستان آباد

فرمانده انتظامی بستان‌آباد از شناسایی و ضبط محموله ۸۰ تنی گندم و ۵ تنی نهاده‌های دامی در این شهرستان خبر داد که در یک انبار محلی دپو و خارج از شبکه توزیع نگهداری می‌شد.


به گزارش غلات نیوز از بازار ،حبیب خدایی از کشف ۸۰ تن گندم و ۵ تن نهاده‌های دامی که در یک انبار در شهرستان بستان‌آباد دپو و احتکار شده بود خبر داد.

وی با بیان اینکه این اقدام در پی گزارش‌های مردمی و بررسی‌های اطلاعاتی ماموران پلیس آگاهی انجام شد، افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی و بازرسی از محل مقدار قابل توجهی گندم و نهاده‌های دامی کشف شد.

خدایی گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد. ارزش تقریبی اقلام کشف شده حدود ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با تاکید بر برخورد قاطع با اخلالگران اقتصادی از شهروندان خواست هرگونه اطلاع از موارد مشابه را از طریق سامانه‌های پلیس اعلام کنند.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ