//

کسب رتبه برتر جشنواره شهید رجایی توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز

1405-07-27 11:19:23
بازدید: 127
کد خبر: 000001144
0
کسب رتبه برتر جشنواره شهید رجایی توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز

 اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۴ دستگاه‌های اجرایی استان، موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی شد.


 به گزارش از  روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز، این مراسم که در اقدامی خلاقانه در عرشه پل بی 1 که یکی از پل های آسیب دیده در جنگ رمضان بود برگزار گردید، این اداره کل در جریان ارزیابی‌های دقیق و نظام‌مند عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان البرز در سال ۱۴۰۴، به پاس تلاش‌ها، اقدامات و عملکرد مجموعه، موفق به کسب عنوان دستگاه برتر در محور «کارگزار امیدآفرین» جشنواره شهید رجایی گردید.

 جشنواره شهید رجایی به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور، عرصه‌ای برای سنجش میزان تعهد، کارآمدی، مسئولیت‌پذیری و عزم مدیران و کارکنان دولت در مسیر ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم و تحقق اهداف نظام اداری به شمار می‌رود.

 محمد مجرد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز با حضور بر روی سن مراسم و به نمایندگی از مجموعه اداره کل غله تندیس جشنواره را دریافت نمودند.

 در خلال این مراسم، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز، در گفتگو با صدا و سیمای استان البرز خاطرنشان کرد، بی‌تردید، این دستاورد حاصل تلاش مجموعه‌ای از همکاران متعهد و مسئولیت‌پذیر است و می‌تواند انگیزه‌ای مضاعف برای تداوم خدمت‌رسانی مطلوب، ارتقای بهره‌وری و تقویت اعتماد عمومی به نظام اداری باشد.

 ایشان در این مصاحبه تلویزیونی افزود، کسب این عنوان ارزشمند از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز، بیانگر اهمیت تلاش جمعی، مسئولیت‌پذیری سازمانی و حرکت در مسیر خدمت‌رسانی مؤثر و امیدآفرین به مردم است؛ رویکردی که در حوزه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و صیانت از امنیت غذایی جامعه، از جایگاهی ویژه برخوردار است.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ