//

 چراغ سبز چین به غلات آمریکا؛ سویا همچنان در لیست سیاه

1405-07-07 16:53:11
بازدید: 107
کد خبر: 000001047
0
 چراغ سبز چین به غلات آمریکا؛ سویا همچنان در لیست سیاه

چین عوارض وارداتی خود را بر طیف وسیعی از کالاهای کشاورزی ایالات متحده نظیر ذرت، گندم کاهش می‌دهد


به گزارش  غلاتنیوز روابط عمومی انجمن غلات ایران، پکن و واشنگتن در یک توافق راهبردی برای کاهش تنش در روابط تجاری، پذیرفتند تعرفه‌های گمرکی بر حدود ۶۰ میلیارد دلار از کالاهای تبادلی بین دو کشور را تعدیل کنند.

بر اساس این توافق، هر یک از طرفین ۳۰ میلیارد دلار از کالاهای خود را که در دسته‌بندی «غیرحساس» قرار دارند، برای اعمال تعرفه‌های مطلوب‌تر شناسایی کرده‌اند.

چین در این دور از مذاکرات، با هدف تنظیم بازار داخلی، عوارض گمرکی محصولات کشاورزی ایالات متحده شامل ذرت، گندم، سورگوم، انواع گوشت، محصولات لبنی، روغن‌های گیاهی و کنجاله را کاهش می‌دهد.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند این اقدام، دسترسی ایالات متحده به بازار چین را برای نزدیک به ۳۰ درصد از کل صادرات این کشور به پکن بهبود بخشد. همچنین، یک گروه کاری دوجانبه برای پیگیری مسائل نظارتی و دسترسی متقابل به بازار تشکیل خواهد شد.

در حالی که خرید سویا از ایالات متحده توسط چین از سر گرفته شده است، اما این محصول کلیدی به طور غیرمنتظره‌ای از فهرست توافق کاهش تعرفه‌ها کنار گذاشته شد. با وجود حمایت‌های پکن از افزایش واردات سایر محصولات کشاورزی فرآوری‌شده آمریکا، وضعیت تعرفه‌ای سویا به عنوان یکی از اقلام استراتژیک این سبد صادراتی، فعلاً دست‌نخورده باقی مانده است.

این توافق که در پی تمدید آتش‌بس تجاری تا ۱۰ ژانویه ۲۰۲۷ حاصل شده، به دو طرف فرصت می‌دهد تا در فضای آرام‌تر، بر سر حذف موانع تجاری بیشتر و گسترش همکاری‌های اقتصادی در بخش کشاورزی به مذاکرات خود ادامه دهند

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ