واردات بیش از ۲۱۰ هزار تن گندم در کمتر از یک ماه/ ثبت رکورد واردات در بندر چابهار

1404-09-15 10:23:22
بازدید: 172
کد خبر: 000000073
0
واردات بیش از ۲۱۰ هزار تن گندم در کمتر از یک ماه/ ثبت رکورد واردات در بندر چابهار

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: در جریان عملیات واردات گندم در ماه جاری، بیش از ۲۱۰ هزار تن گندم از طریق بندر چابهار وارد کشور شده است؛ رقمی که به گفته وی، رکورد ملی واردات گندم در شبکه تأمین کشور را به ثبت رسانده است.


به گزارش غلاتنیوز از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان ، دکتر سرگزی افزود:«ورود مستمر کشتی‌های حامل گندم و سرعت بالای عملیات تخلیه و بارگیری ۲۴ ساعته در بندر چابهار نشان‌دهنده توان عملیاتی کم‌نظیر این بندر و ارتقای محسوس زیرساخت‌های بندری، انبارداری و حمل‌ونقل لجستیکی است. عملکرد مستمر و برنامه‌ریزی‌شده این بندر در شرایط تحریمی، یک نقطه قوت راهبردی برای کشور به شمار می‌رود.»

وی در تشریح اهمیت این عملیات گفت:«حجم عملیات انجام‌شده، بیانگر آمادگی کامل بندر چابهار برای مدیریت واردات گسترده کالاهای اساسی است. ثبت این رکورد ملی حاصل هماهنگی میان بخش‌های دولتی، سازمان‌های لجستیکی ، پیمانکاران بخش خصوصی و تیم‌های عملیاتی بندر است که با استفاده از سامانه‌های مدیریت بار و ظرفیت انبارداری، فرآیند تخلیه و توزیع را بهینه کرده‌اند.»

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان افزود:«بندر چابهار امروز به هاب اصلی و راهبردی واردات کالاهای اساسی کشور تبدیل شده بطوریکه علاوه بر توانایی تأمین نیاز کالاهای اساسی استان سیستان و بلوچستان امکان تامین نیاز سایر کشور را نیز دارا می‌باشد.  این بندر با استفاده از ظرفیت‌های زیرساختی و لجستیکی خود، امنیت غذایی کشور را در شرایط تحریمی تضمین می‌کند. روند واردات، تخلیه، ذخیره‌سازی و ارسال محموله‌های گندم نیز در هفته های جاری با قوت و دقت ادامه دارد.»

وی تاکید کرد:«عملیات تخلیه و توزیع محموله‌ها بدون وقفه و بصورت شبانه روزی انجام می‌شود و هدف اصلی، حفظ پایداری زنجیره تأمین، افزایش سرعت توزیع و تقویت امنیت غذایی کشور است.

خبرنگار : ادمین

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
چپ