نانوایان مازندران از هر کارخانه‌ای که مایل باشند، آرد مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند

1404-11-11 12:44:37
بازدید: 213
کد خبر: 000000298
0
نانوایان مازندران از هر کارخانه‌ای که مایل باشند، آرد مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با حضور در برنامه‌های خبر مازندران و سیمای طبرستان،


ضمن اعلام اینکه کیفیت گندم تأمینی و آرد و نان تولیدی در آن استان مطلوب است، اهم اقدامات و عملکرد آن اداره کل را برای تأمین گندم مورد نیاز استان تشریح کرد.

به گزارش  غلاتنیوز از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران؛ سید محمد جعفری در برنامه نگاه و نظر سیمای طبرستان با اعلام اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی، متولی سامانه نانینو است، خاطرنشان کرد: میزان سهمیه آرد نانوایان بر مبنای تراکنش انجام شده در نانوایی‌ها مشخص می‌شود و نانوایان استان قادرند از هر کارخانه‌ای که مایل باشند، آرد مورد نیاز خود را تهیه کنند.

سرپرست اداره کل غله استان مازندران همچنین با حضور در برنامه خبری سیمای استان مازندران ضمن تشریح اقدامات و فعالیت‌های آن اداره کل در تامین کالاهای اساسی استان، از انجام عملیات تخلیه و بارگیری ۸۸ هزار تن گندم طی یک ماه اخیر در سیلوی شهید میرزاپور نکا خبر داد و از تلاش‌های همکاران خود در عرصه تامین امنیت غذایی مردم استان تقدیر کرد.

خبرنگار : ادمین

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ