مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در گفت وگو با غلات نیوز:
ضرورت تعامل و همبستگی بخش خصوصی و دولتی در راستای توسعه تولید و مصرف نان کامل در کشور
اختصاصی/محسن ضیایی با اشاره به اجرای پویش ملی تغذیه سالم در کشور خصوصا استان اصفهان، اظهار کرد: پویش ملی و مردمی تغذیه سالم، نان سالم وکامل از 15 الی 30 آذرماه در استان اصفهان برگزار می شود، در جهت توسعه نان کامل و سالم در سفره مردم، وزارت اقتصاد، وزارت کشور و شرکت بازرگانی دولتی ایران و وزارت جهاد کشاورزی در تعامل بخش خصوصی باید اهتمام ورزند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در گفت وگو با غلات نیوز اظهار کرد: به تعابیری بین 50 تا 70 درصد از انرژی بدن از طریق نان و غلات تامین می شود و با توجه به این مسئله تمرکز روی کیفیت و سلامت نان بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به افزایش تلاش ها و اقدامات در راستای تولید نان کامل در بسیاری از استان های کشور، افزود: به واسطه فعالیت های علمی و آموزشی که از سالها قبل در سطح دانشگاهی در استان اصفهان صورت گرفته امروز برهیچ کس پوشیده نیست که اصفهان جزو استان های پیش رو در بحث نان کامل به شمار می آید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با تاکید بر ضرورت سرمایه گذاری در جهت تولید نان کامل هم راستا با ارتقا سلامت جامعه و کاهش بیماری ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نان کامل با آرد 7 درصد سبوس گیری شده در استان اصفهان تولید می شود و در حال برنامه ریزی برای کاهش سبوس گیری آرد به 5 درصد هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: باتوجه به اینکه همواره از سوی مسئولین اعلام می شود دور ریز نان زیاد است خوشبختانه به واسطه فرهنگ سازی که طی سنوات قبل در استان اصفهان صورت گرفته، دور ریز نان در این استان بسیار تقلیل یافته و اکنون استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نان کامل به شمار می آید.
ضیایی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به فعالیت بیش از 150 واحد نانوایی تولید نان کامل در استان اصفهان تصریح کرد: همه واحدهای آسیابانی استان اصفهان برای تولید آرد کامل اعلام آمادگی کرده اند اما ورود به این مبحث مستلزم اعلام قیمت آرد ونان کامل از سوی بخش دولتی خواهد بود.
خبرنگار : ادمین
-
04 مرداد 1405جشنواره نان روستای فرزق شهرستان تربت حیدریه در تقویم گردشگری ثبت شد
-
24 تیر 1405زیرساختهای انرژی در نانوایی های مازندران توسعه مییابد -
23 تیر 1405واحدهای نان کامل استان کرمانشاه به 99 نانوایی میرسد -
22 تیر 1405چراغ سبز وزارت جهاد کشاورزی به واردکنندگان؛ حذف سقف و سابقه و کاهش زمان تخصیص ارز -
02 تیر 1405قیمت جدید نان در تهران از ۶ تیر اجرایی می شود
-
امیدواریم سیاست های دولت به سمت آزادسازی پیش برود
24 ساعت قبلادامه مطلب -
رفع محدودیت سامانه صنف و صنعت با نرخ های جدید!
1 روز قبلادامه مطلب -
خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید/وعده وزیر جهاد در خصوص پرداخت مطالبات محقق نشد
1 روز قبلادامه مطلب -
تاخیر در پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان ۱۷ ماهه شد/دولت راهکارهای جایگزین را اجرا کند
1 روز قبلادامه مطلب -
بازدید رئیس تعزیرات شهرستان فردیس از اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز
1 روز قبلادامه مطلب -
تمهیدات تازه برای تسهیل ترخیص کالاهای وارداتی ابلاغ شد
1 روز قبلادامه مطلب -
النینو به مشکلات تولیدکنندگان برنج آسیا اضافه شد
1 روز قبلادامه مطلب -
تامین اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندم کاران
1 روز قبلادامه مطلب
-
16 خرداد 1405در روزهای جنگ ۶۰۰ تن آرد کمکی برای مدیریت بازار نان توزیع شد -
09 آذر 1404کاهش و یا افزایش مصرف آرد با نانینو؟ -
08 آذر 1404عمده های گندم های تخصیصی به کارخانجات آرد، وارداتی است/ مشکلی در زمینه تولید آرد کیفی نداریم -
09 آذر 1404تحول مهم در بازار برنج کشور -
12 آذر 1404اجبار نانوایان آزادپز برای ورود به نانینو! -
27 خرداد 1405کاهش قیمت آتی غلات و روغن نباتی در پی توافق ایران و آمریکا -
25 بهمن 1404آغاز ثبتسفارش ذرت دامی و جو از امروز -
30 اردیبهشت 1405بازدید رئیس انجمن آردسازان از کارخانه آرد آراد/ در این بازدید بر توانمندی های ویژه کارخانه آرد آراد تاکید شد -
11 آذر 1404بهره گیری از ظرفیت های دانش بنیان برای ایجاد یک شبکه حمل نوین با همکاری استانداری تهران -
08 آذر 1404بلاتکلیفی ۴ هزار نانوای سنتی!/ اتحادیه نانوایان تهران رئیس دارد یا ندارد؟!