مدیرعامل شرکت آرد جوانه شوشتر در گفت وگو با غلات نیوز مطرح کرد:
صادرات آرد این بار مشروط به منع صدور قوانین پیچیده و بی ثبات
اختصاصی/ سید مرتضی سنادی زاده با اشاره به طرح صادرات آرد از محل عبور موقت گندم که مجددا در دستور کار دولت قرار گرفته، گفت: این طرح که در سنوات قبل هم اجرایی میشد به جهت جبران ظرفیتهای خالی واحدهای آسیابانی طرح خوبی است منتها باید این مسئله را درنظر داشت که به واسطه سیاست های دولت طی سالهای اخیر مشکلات نقدینگی کارخانجات آرد به شدت افزایش یافته و عملا ورود به بازار صادرات آرد چالشهایی را به همراه خواهد داشت.
سید مرتضی سنادی زاده در گفت وگو با غلات نیوز با تاکید بر ضرورت ثبات قوانین صادراتی و هماهنگی میان مجموعه اقتصادی بخش خصوصی و دولتی در راستای اجرای طرح صادرات آرد، گفت: اصلاح قوانین و مقررات پیچیده گمرکی، دوری از محدودیت های بی مورد و بخش نامه های روزانه در جهت بازگشایی و تسهیل مسیر صادرات آرد بسیار مهم و ضروری است، لذا دولت باید این مسیر را باز بگذارد تا بخش خصوصی به نحو احسن عمل کند چرا که موفقیت بخش خصوصی در این مسیر رونق اقتصادی را نیز برای دولت به همراه خواهد داشت.
این مدرس آسیابانی تصریح کرد: در مجموع باید گفت شروع مجدد صادرات آرد طرح بسیار خوبی است اما باید دید آیا با قیمت های فعلی ارز و البته بهای روز افزون نرخ دلار، ورود به این مسیر منطقی خواهد بود یا خیر؟ همچنین اگر قرار است خرید گندم وارداتی بمانند نهاده های دامی که در ان اواخر به چالشی برای کشور تبدیل شده است خواهد بود ؟ آیا مقرر آن است که از طریق سامانه ها و با مواردی همچون عدم تخصیص ارز و یا تسویه حساب هایی غیر عادی و صرفا در جهت منافع دولت ، گندم به کارخانجات تخصیص یابد ؟ که اگر اینچنین است بهتر است به انجام و اقدام نرسد و بلای سایر نهاده های دامی بر سر گندم تکرار نگردد.
البته ناگفته نماند که پیش بینی حلقه های کنترلی در این مسیر بسیار الزامی خواهد بود چرا که در صورت عدم کنترل های لازم و وقوع تخلف های احتمالی در این بخش ممکن است که دولت به کلی صادرات آرد را منتفی کند!
خبرنگار : ادمین
-
05 مرداد 1405رفع محدودیت سامانه صنف و صنعت با نرخ های جدید! -
20 تیر 1405ما به دنبال تسهیل شرایط تولید هستیم/ دغدغه ما سلامت محور بودن محصولات است -
20 تیر 1405مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از مجموعه کارخانجات آرد استان تقدیر کرد -
20 تیر 1405همت اداره کل غله مازندران برای تامین کیفی آسیابانان -
17 تیر 1405منتظر تصمیم دولت برای گندم صنف و صنعت هستیم/ بسیار عجیب است یک صنعت استراژیک متولی ندارد!
-
هیچگونه نگرانی بابت تأمین روغن خوراکی وجود ندارد
43 دقیقه قبلادامه مطلب -
کاهش ۲۵ درصدی قیمت برنج و حبوبات در بازار
48 دقیقه قبلادامه مطلب -
کاهش شدید واردات روغن خام در پی عدم پرداخت مطالبات ارزی/ بدعهدی دولت در پرداخت مطالبات ارزی، فروشندگان خارجی را بی اعتماد کرد
1 ساعت قبلادامه مطلب -
صنعت آسیابانی تحت فشار افزایش هزینهها و عدم اصلاح دستمزد توان ادامه ندارد
20 ساعت قبلادامه مطلب -
۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
21 ساعت قبلادامه مطلب -
نرخ مصوب گندم صنف و صنعت 53 هزار تومان تعیین شد
21 ساعت قبلادامه مطلب -
مهلت ایفای تعهدات ارزی صادرات ۱۴۰۴ تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
22 ساعت قبلادامه مطلب -
خیز اردن برای احداث مرکز مشترک ذخیرهسازی غلات با رژیم صهیونیستی
22 ساعت قبلادامه مطلب
-
16 خرداد 1405در روزهای جنگ ۶۰۰ تن آرد کمکی برای مدیریت بازار نان توزیع شد -
09 آذر 1404کاهش و یا افزایش مصرف آرد با نانینو؟ -
08 آذر 1404عمده های گندم های تخصیصی به کارخانجات آرد، وارداتی است/ مشکلی در زمینه تولید آرد کیفی نداریم -
09 آذر 1404تحول مهم در بازار برنج کشور -
12 آذر 1404اجبار نانوایان آزادپز برای ورود به نانینو! -
27 خرداد 1405کاهش قیمت آتی غلات و روغن نباتی در پی توافق ایران و آمریکا -
25 بهمن 1404آغاز ثبتسفارش ذرت دامی و جو از امروز -
30 اردیبهشت 1405بازدید رئیس انجمن آردسازان از کارخانه آرد آراد/ در این بازدید بر توانمندی های ویژه کارخانه آرد آراد تاکید شد -
11 آذر 1404بهره گیری از ظرفیت های دانش بنیان برای ایجاد یک شبکه حمل نوین با همکاری استانداری تهران -
08 آذر 1404بلاتکلیفی ۴ هزار نانوای سنتی!/ اتحادیه نانوایان تهران رئیس دارد یا ندارد؟!