//

جلسه شورای پدافند غیرعامل با حضور استاندار و مدیرکل غله البرز برگزار شد

1405-03-16 11:39:25
بازدید: 145
کد خبر: 000000612
0
جلسه شورای پدافند غیرعامل با حضور استاندار و مدیرکل غله البرز برگزار شد

جلسه شورای پدافند غیرعامل استان با حضور مجتبی عبدالهی استاندار البرز، سردار محمد علی قمی، معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور، محمد مجرد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان و در محل استانداری البرز برگزار شد .


 به گزارش غلات نیوز و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز،  در جلسه فوق اعضای شورای پدافند غیرعامل استان گزارش اقدامات و عملکرد مجموعه‌های خود را ارائه کردند و ارزیابی‌ها نشان داد که دستگاه‌های اجرایی استان نسبت به گذشته و با بهره‌گیری از تجربیات، آموزش‌ها و آمادگی‌های کسب‌شده، عملکرد مناسب‌تر و مؤثرتری در انجام مأموریت‌های خود داشته‌اند.
 لازم به توضیح است که محمد مجرد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز با ارائه عملکرد این اداره کل در جنگ دوازده روزه و جنگ رمضان، عملکرد اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز را در این دو جنگ بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود : در این دو مقطع حساس کشور عزیزمان ایران، کارکنان این اداره کل با حضور صد درصدی خود در محل کار موجبات آرامش در بازارهای کالاهای اساسی در استان را فراهم نمودند .

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ