//

جزای نقدی بیش از ۸ میلیارد ریالی متخلف فروش آرد در لرستان

1404-10-06 09:48:47
بازدید: 212
کد خبر: 000000159
0
جزای نقدی بیش از ۸ میلیارد ریالی متخلف فروش آرد در لرستان

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه هشت میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریالی قاچاقچی آرد خبر داد.


قهرمان شاهی گفت: پرونده قاچاق آرد به ارزش ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت پنج میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی لرستان در ششم دی، به گفته شاهی شعبه با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش کالای کشف شده است، ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال معادل ارزش کالا به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: ماموران انتظامی شهرستان پلدختر، کامیون را در شهرستان پلدختر به ظن قاچاق توقیف و پرونده محموله قاچاق کشف شده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

خبرنگار : ادمین

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ