//

توقف کالاهای اساسی پشت لنگرگاه‌ها

1404-10-09 13:12:43
بازدید: 277
کد خبر: 000000197
0
توقف کالاهای اساسی پشت لنگرگاه‌ها

کمبود منابع ارزی و تأخیر در تخصیص و پرداخت ارز، به گره اصلی تأمین کالاهای اساسی کشور تبدیل شده است؛ موضوعی که به گفته عضو کمیسیون کشاورزی مجلس کشتی‌ها در بنادر لنگر انداخته است


جهانبخش قلاوند با اشاره به مشکلات جدی در تأمین کالاهای اساسی کشور گفت: طبق اعلام وزیر جهاد کشاورزی، یکی از مهم‌ترین دلایل کمبود کالاهای اساسی، کمبود منابع ارزی و تأخیر در تخصیص و پرداخت به‌موقع ارز به بخش کشاورزی است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: نه‌تنها ارز مورد نیاز برای واردات به‌موقع پرداخت نشده، بلکه مطالبات بازرگانان نیز تسویه نشده است؛ مسئله‌ای که باعث تأخیر در واردات کالاهای اساسی یا دپوی کالاها در مبادی ورودی و بنادر کشور شده و در نهایت به کمبود کالا در بازار و افزایش قیمت‌ها انجامیده است.

قلاوند با بیان اینکه این وضعیت نگرانی گسترده‌ای در میان کشاورزان، دامداران و مرغداران ایجاد کرده است، اظهار داشت: طبق توضیحات وزیر جهاد کشاورزی، واردکنندگان به تعهدات خود عمل کرده‌اند اما ارز لازم برای واردات کالاهای اساسی و خوراک دام و طیور به بخش کشاورزی پرداخت نشده است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: تداوم این روند، زنجیره تأمین کالاهای اساسی کشور را با اختلال جدی مواجه کرده و در صورت عدم چاره‌اندیشی فوری، می‌تواند تبعات سنگینی برای امنیت غذایی کشور و معیشت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ