رئیس جمهور:
تبدیل ایران به چهارراه ترانزیتی منطقه در دستور کار دولت است
مسعود پزشکیان با تأکید بر ظرفیتهای دریایی و ترانزیتی کشور، از برنامه دولت برای تبدیل ایران به چهارراه ترانزیتی منطقه خبر داد.
به گزارش غلات نیوز از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رئیسجمهور تقویت تولید و حمایت از سرمایهگذاری را مهمترین عامل توسعه اقتصادی کشور دانست و گفت: کشور به برکت تولید و سرمایهگذاری سرپا است و تنها راه ایجاد رونق اقتصادی، حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.
مسعود پزشکیان در نشست با سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی مازندران با انتقاد از بیتوجهی به تولید در سالهای گذشته افزود: تولیدکنندگان، صنعتگران و بازرگانان نقش اصلی در رشد و توسعه کشور دارند و دولت مصمم است موانع پیشروی آنان را برطرف کند.
وی با اشاره به اصلاح ساختار مدیریتی برای تسریع در حل مشکلات اقتصادی، گفت: در گام نخست، بخشی از اختیارات ریاستجمهوری به استانداران تفویض شده تا تصمیمگیریها در سطح استانها با سرعت و کارآمدی بیشتری انجام شود و مدیریت محلی تقویت گردد.
رئیسجمهور با تأکید بر لزوم اصلاح قوانین بازدارنده، افزود: دولت با همکاری مجلس و حقوقدانان در حال اصلاح مقررات دستوپاگیر است تا مسیر توسعه اقتصادی هموار و از ظرفیتهای موجود به شکل مطلوب استفاده شود.
پزشکیان ظرفیتهای دریایی کشور را یکی از مهمترین فرصتهای توسعه دانست و افزود: دریا یک شریان حیاتی و فرصت طلایی برای رشد اقتصادی است و دولت برنامهریزی کرده با توسعه کریدورهای ریلی و جادهای، ایران را به چهارراه ترانزیتی منطقه تبدیل کند.
کد ویدیو
دانلود
وی همچنین با اشاره به چالشهای حوزه انرژی گفت: دولت فعالیت خود را در شرایط ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی برق آغاز کرد، اما با برنامهریزی انجامشده، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور تا خردادماه به ۱۱ هزار مگاوات افزایش مییابد تا محدودیت برق صنایع برطرف و زمینه فعالیت کامل واحدهای تولیدی فراهم شود.
رئیسجمهور افزود: هدف دولت، گرهگشایی از مسیر تولید و حمایت عملی از سرمایهگذاران است و با اصلاح ساختارها و قوانین، زمینه تحقق توسعه پایدار و افزایش رفاه مردم فراهم خواهد شد.
خبرنگار : ادمین
-
02 تیر 1405صرف پولهای بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد -
02 تیر 1405خرید نیمی از گندم ((نصف جهان)) در اردستان -
31 خرداد 1405به شایعات توجه نکنید/ قیمت گندم صنف و صنعت هنوز مشخص نیست! -
31 خرداد 1405از برگزاری جلسه هماهنگی خرید تضمینی گندم در تویسرکان تا اجرای عملیات انبارگردانی سیلوی اسدآباد -
31 خرداد 1405بشرویه جایگاه نخست خرید تضمینی گندم
-
شکاف ۷۵ درصدی عملکرد؛ راز وابستگی چین به واردات سویا از برزیل و آمریکا
5 روز قبلادامه مطلب -
صرف پولهای بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد
5 روز قبلادامه مطلب -
صادرات ۳ محصول کشاورزی آزاد شد
5 روز قبلادامه مطلب -
خودکفایی محصولات اساسی نیازمند برنامه ریزی مدون
5 روز قبلادامه مطلب -
بررسی چالشهای توزیع آرد خام در مناطق روستایی و عشایری استان سمنان
5 روز قبلادامه مطلب -
ذخیره ۱.۳ میلیون تنی نهادهها/ بازار در وضعیت با ثبات
5 روز قبلادامه مطلب -
قیمت جدید نان در تهران از ۶ تیر اجرایی می شود
5 روز قبلادامه مطلب -
شرط خودکفایی محصولات اساسی و امنیت غذایی چیست؟
5 روز قبلادامه مطلب
-
09 آذر 1404کاهش و یا افزایش مصرف آرد با نانینو؟ -
09 آذر 1404تحول مهم در بازار برنج کشور -
08 آذر 1404عمده های گندم های تخصیصی به کارخانجات آرد، وارداتی است/ مشکلی در زمینه تولید آرد کیفی نداریم -
12 آذر 1404اجبار نانوایان آزادپز برای ورود به نانینو! -
27 خرداد 1405کاهش قیمت آتی غلات و روغن نباتی در پی توافق ایران و آمریکا -
25 بهمن 1404آغاز ثبتسفارش ذرت دامی و جو از امروز -
11 آذر 1404بهره گیری از ظرفیت های دانش بنیان برای ایجاد یک شبکه حمل نوین با همکاری استانداری تهران -
08 آذر 1404تأمین قطعات بزرگترین چالش تولید دستگاههای نان صنعتی است -
11 آذر 1404مصاحبه تصویری -
08 آذر 1404بلاتکلیفی ۴ هزار نانوای سنتی!/ اتحادیه نانوایان تهران رئیس دارد یا ندارد؟!