//

بازدید استاندار خراسان جنوبی از انبارهای ذخیره‌سازی کالاهای اساسی استان

1404-10-14 13:34:38
بازدید: 203
کد خبر: 000000221
0
بازدید استاندار خراسان جنوبی از انبارهای ذخیره‌سازی کالاهای اساسی استان

روز جمعه، مهندس هاشمی استاندار خراسان جنوبی از انبارهای ذخیره‌سازی کالاهای اساسی استان بازدید کرد.


به گزارش غلاتنیوز از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان جنوبی  ؛ این بازدید با هدف رصد وضعیت ذخیره‌سازی اقلام مختلف اساسی و با همراهی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، ریاست سازمان جهاد کشاورزی و سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی انجام شد.


استاندار خراسان جنوبی در جریان این بازدید، وضعیت ذخایر کالاهای اساسی استان را مطلوب و اطمینان‌بخش ارزیابی کرد.
وی همچنین با حضور در محل تخلیه گندم، با رانندگان در حال تخلیه گفت‌وگو کرد و از نزدیک در جریان روند حمل و تخلیه قرار گرفت که رانندگان نیز رضایت خود را از وضعیت موجود اعلام کردند.
سید علی حسینی‌نسب، سرپرست کل غله و خدمات بازرگانی استان، در این بازدید با اشاره به تأمین و ذخیره‌سازی مناسب کالاهای اساسی متناسب با نیاز استان گفت: ذخایر موجود کالاهای اساسی در شرایط مطلوب قرار دارد و پاسخگوی نیاز استان است.
وی افزود: برای نخستین بار، روغن خوراکی با مجوز اولیه به میزان ۲۰۰ تن در استان ذخیره‌سازی شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان جنوبی ادامه داد: تاکنون ۵۴۰ تن برنج در استان توزیع شده و میزان ذخایر موجود برنج، کفاف حدود ۵ ماه مصرف استان را می‌دهد.
همچنین ذخیره‌سازی گندم در وضعیت مطلوب قرار دارد و روند تأمین و ذخیره‌سازی در فصل سرما نیز طبق روال و بدون وقفه ادامه خواهد داشت.
وی همچنین از نصب پنل‌های خورشیدی در انبار مکانیزه و سیلوها خبر داد و اظهار کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر استفاده از برق ژنراتور، امکان بهره‌گیری از انرژی خورشیدی به‌منظور پایداری تأمین برق این مراکز فراهم خواهد شد.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ