وزیر جهاد کشاورزی:

ارز ترجیحی ضد تولید بود

1404-10-17 10:09:08
بازدید: 139
کد خبر: 000000244
0
ارز ترجیحی ضد تولید بود

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.


به گزارش غلات نیوز از ایرنا، غلامرضا نوری قزلجه در برنامه تلویزیونی درباره حذف ارز ترجیحی و وضعیت تولیدات کشاورزی درباره قیمت ۱۱ قلمی که در فهرست کالابرگ قرار دارد، افزود: با توجه به نوسانات نرخ ارز تصمیم بر این شد که به صورت دو ماهه میانگینی از نرخ ارز تالار دوم و ارزی که در بازار توافقی مبادله می شود برای تثبیت کالاهای اساسی و مواد غذایی تعیین شود.

وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: این بدان معناست که اگر تغییرات نرخ ارز روزانه بود مواد غذایی و کالاهای اساسی ما دچار تغییرات روزانه نشوند و ثبات دو تا سه ماهه را داشته باشند زیرا پروسه واردات، تولید و توزیع همین زمان را نیاز دارد تا بازار مطمئنی داشته باشیم.

وی، قیمت فعلی نرخ ارز تالار دوم را ۱۱۲ هزارو ۵۰۰ تومان دانست و گفت: فاصله قیمتی بین ارز ترجیحی و ارز تالار دوم در همه کالاهای اساسی اکنون ۷۰۰ هزارتومان است.

خبرنگار : ادمین

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ