مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز: 

عمده های گندم های تخصیصی به کارخانجات آرد، وارداتی است/ مشکلی در زمینه تولید آرد کیفی نداریم

1404-09-08 17:07:37
بازدید: 197
کد خبر: 000000060
0

اختصاصی/ محمد مجرد از تخصیص گندم وارداتی به کارخانجات آرد استان البرز و ارتقای کیفیت آردهای تولیدی در این استان خبر داد. 


طبق صحبتی که با خلیل یارمحمدی رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان کرج داشتیم به گفته وی نانوایان سنتی این شهرستان خصوصا رسته نان سنگک متقاضی آردی با کیفیت بالا و یکنواخت هستند و غالبا به دلیل این مسئله تمایل به خرید آرد از کارخانجات استان گلستان دارند اما مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: اکنون هیچگونه مشکلی برای تولید آرد کیفی در استان البرز نداریم و حتی کیفیت آردهای تولیدی به حد مطلوب بوده و مناسب است. 
وی تاکید کرد: علاوه بر اینکه مدرن ترین کارخانجات آرد کشور در استان البرز مستقر هستند در حال حاضر بیشترین گندمی که به واحدهای آسیابانی تخصیص می دهیم از نوع گندم وارداتی است و به همین دلیل هیچ گونه مشکلی برای تولید آرد کیفی وجود ندارد.

خبرنگار : ادمین

© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
چپ