در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
استاندارد دستگاههای پخت نان رها شده است
اختصاصی/ دبیر انجمن کارفرمایی ماشینسازان پخت نان و شیرینی گفت: متأسفانه نظارت بر دستگاههای پخت نان در واحدهای صنفی، متولی ندارد و اگر در این بخش از ورود دستگاههای غیراستاندارد جلوگیری شود، جلوی فعالان زیرزمینی و به اصطلاح تولیدکننده، گرفته خواهد شد.
وی افزود: از میان تولیدکنندگان این صنف، تنها 15 شرکت عضو انجمن هستند که غالباً فعالیتشان در حوزه نانهای حجیم و نیمهحجیم است.
مرشدی ادامه داد: غالباً دستگاههای پخت نانهای حجیم و نیمهحجیم، الگوبرداری از کشورهای اروپایی است و به همین دلیل تحت استاندارد تعریف شده تولید میشوند اما متأسفانه با وجود اینکه استاندارد برای ماشینآلات نانهای سنتی تعریف شده، در ساخت این دستگاهها رعایت آنها چندان مورد توجه قرار نمیگیرد.
مدیرعامل شرکت ماشینسازی مرشدگوهر گفت: استاندارد شامل دو فاکتور مهم ایمنی برای کاربر و بهداشتی برای مصرفکننده میشود؛ دو اصل مهم که باید در ساخت ماشینآلات مورد توجه قرار گیرد.
مرشدی بیان کرد: ساخت ماشینآلات استاندارد هزینهبر است چرا که لازم است از مواد اولیه مرغوب استفاده شود و در شرایط فعلی که اقتصاد صنف نانوایان دچار ضعف بسیار شدید شده متأسفانه نانوایان به دلیل عدم توان مالی و عدم توجه به اهمیت تجهیزات پخت در کیفیت نان، از صرف هزینه برای خرید دستگاه استاندارد خودداری میکنند. متأسفانه در این میان دستگاهسازان زیرزمینی با سوءاستفاده از این شرایط، تجهیزات و ماشینآلات ارزانتر اما غیراستاندارد و غیربهداشتی را روانه بازار میکنند.
به گفته مرشدی، لازم است سازمان استاندارد به عنوان متولی اصلی در بخش کنترل تجهیزات پخت واحدهای صنفی وارد عمل شود و با سختگیریهای کنترلی و نظارتی، مانع رشد قارچگونه و بدون حساب و کتاب ماشینسازان زیرزمینی شود.
تاریخ: يکشنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|