صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تلاش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور برای معرفی افزودنی‌های طبیعی به نانوایان

  اختصاصی/ رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: تلاش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور، معرفی افزودنی‌های طبیعی و بدون عوارض جانبی جایگزین مواد شیمیایی به نانوایان است.

            

دکتر مفید در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب جامعه است، همواره ارتقاء کیفیت آن مد نظر ما بوده است.
وی با اشاره به اقدامات مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در راستای ارتقاء کیفیت نان اظهار کرد: حذف برخی افزودنی‌های غیرمجاز و جایگزینی ترکیبات طبیعی بدون عوارض، افزایش محتوای تغذیه‌ای نان با استفاده از ترکیبات غذایی طبیعی و آرد کامل و همچنین غنی‌سازی نان با عناصر و اجزای طبیعی، از این قبیل اقدامات است.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه غنی‌سازی آرد با ویتامینD  سال‌ها است در وزارت بهداشت مطرح می‌شود و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور همسو با وزارت بهداشت در این زمینه اقدامات تحقیقاتی انجام داده است، تصریح کرد: خوشبختانه به استناد آمار، مصرف جوش شیرین و نمک در واحدهای صنفی نان سنتی بسیار کاهش یافته البته ممکن است در برخی فصول سال، نانوایان به علت رفع مشکلات احتمالی و بهبود کیفیت آرد به مصرف جوش شیرین روی بیاورند (با توجه به افزایش نرخ خمیرمایه، طبیعتا اگر دسترسی به خمیرمایه محدود شود، ممکن است نانوایان مجددا به مصرف جوش شیرین روی بیاورند که البته آمار دقیق باید از سوی مراجع نظارتی اعلام شود). 
دکتر مفید ادامه داد: مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور در حال بررسی به منظور جایگزینی افزودنی‌های طبیعی است و در تلاش هستیم با برخی افزودنی‌های طبیعی، ارتقاء کیفیت نان را داشته باشیم.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در ادامه اظهار کرد: با تعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، برنامه‌هایی در راستای برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای فعالان زنجیره آرد و نان در جهت ارتقاء کیفیت نان خواهیم داشت.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٩        ساعت:     ١٤:٣١

 


خروج




سهمیه آرد نانوایی‌های تهران بازبینی می‌شود

اختصاصی/ عباس ارشدی با اشاره به بازبینی سهمیه آرد واحدهای نانوایی استان تهران گفت: در راستای این طرح، سهمیه آرد واحدهای نانوایی که تولید کمی به تناسب میزان آرد دریافتی دارند، کسر شده و به سهیمه واحدهای خبازی که آرد کمتری می‌گیرند، افزوده خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۹۲۶ up
chf فرانک سويس ۴۶,۱۵۰ up
sek کرون سوئد ۴,۸۸۲ up
nok کرون نروژ ۴,۶۷۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۹۶ up
inr روپيه هند ۵۶۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۳۹۰ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۱۵۶ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۴۸۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۱۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۱۹۱ up
zar راند ۲,۷۳۰ up
try لير ترکيه ۵,۴۸۶ down
rub روبل روسيه ۵۵۱ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۱۸ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۸۹ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۸۵ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۲۳۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۹۹۲ up
cny یوان چين ۶,۳۹۸ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۶۲۵ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۷۱ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۷۵۳ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۸۶۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۲۷ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۶۷۱ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۷ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۴ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۴۳۶ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۱۳۳ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...