مدیرکل غله استان مرکزی مطرح کرد:
کاهش درصد سبوس گیری آرد در استان / تلاش برای احیای نان کامل
اختصاصی/ غلامرضا ملکی با بیان اینکه طرح افزایش سبوس آرد در محدوده استاندارد را در استان اجرایی کرده ایم گفت: پیش از این درصد سبوس گیری آرد مصرفی نان سنگک میان 12 تا 13 درصد سبوس گیری شده بود و طبق مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان درصد سبوس گیری آرد را به حداقل دامنه استاندارد رساندیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی تصریح کرد: قرار است این واحد تولیدی آرد خبازی های منتخب را که وظیفه تولید نان کامل را دارند تامین نماید.
وی در ادامه با بر تاکید بر اهمیت توسعه تولید و مصرف نان کامل خاطرنشان کرد: قطعا در صورت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی درراستای فواید مصرف نان کامل و مضراتی که مصرف نان سفید دارد فرهنگی که در حال حاضر به اشتباه در کشور جا افتاده اصلاح خواهد شد. فرهنگ سازی در این زمینه بر عهده دستگاه های متولی است اما اداره کل غله نیز به این مسئله ورود کرده و با آگاه سازی نانوایان وارد عمل شده است.
تاریخ: شنبه ٢١ تير ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٣٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|