صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

  وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند!

  اختصاصی/ نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات با اشاره به دلایل سفت و خشک شدن نان‌های سنتی طی سه ماه گذشته گفت: هرگاه گلوتن مرطوب یا ایندکس گلوتن از حد متعارف در آرد بالاتر برود، نان تولیدی به شدت دچار سفت‌شدگی و خشک‌شدگی می‌شود.

            

محمدرضا خواجه در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: قطعا نوع اقلیم و دوره زمانی که برای حمل گندم‌های وارداتی طی می‌شود، بر میزان کیفیت گلوتنی گندم اثرگذار است اما در شرایط واردات گندم، عوامل دیگری هم دخیل هستند.
وی افزود: به فرض مثال گندم‌ها در منطقه بندر عباس در گرما و هوای شرجی تخلیه می‌شوند که این مرحله باعث خیس شدن و نم‌زدگی گندم‌ها خواهد شد سپس در مرحله آسیابانی هنگام مشروط‌سازی، گندم‌ها مجددا نم‌زنی می‌شوند که این مسأله کیفیت نهایی آرد و نان تولیدی را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
خواجه ادامه داد: به طور استاندارد گلوتن آرد باید همیشه بین 20 تا 25 و ایندکس باید بین 50 تا 70 باشد، اگر بیشتر از میزان استاندارد باشد سطح جذب آب پایین آمده و اگر کمتر از این میزان باشد نان به طور شدید بیات می‌شود.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات بیان کرد: بیاتی، کهنگی، سفت و خشک شدن از عوارض پخت نان با آردهای قوی است و در چنین شرایطی نانوایان هرچه هم میزان مصرف نمک را کم کرده و حتی به صفر برسانند، به نتیجه مطلوب دست نخواهند یافت.



 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٤ تير ١٣٩٩        ساعت:     ٠٩:٢٢

 


خروج




پربازدیدترین

سهمیه آرد نانوایی‌های تهران بازبینی می‌شود

اختصاصی/ عباس ارشدی با اشاره به بازبینی سهمیه آرد واحدهای نانوایی استان تهران گفت: در راستای این طرح، سهمیه آرد واحدهای نانوایی که تولید کمی به تناسب میزان آرد دریافتی دارند، کسر شده و به سهیمه واحدهای خبازی که آرد کمتری می‌گیرند، افزوده خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۹۸۱ up
chf فرانک سويس ۴۶,۰۲۸ down
sek کرون سوئد ۴,۸۷۴ down
nok کرون نروژ ۴,۶۶۳ down
dkk کرون دانمارک ۶,۶۸۳ down
inr روپيه هند ۵۶۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۲۵۵ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۰۸۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۱۶۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۸۳ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۲۷۵ up
zar راند ۲,۷۲۸ down
try لير ترکيه ۵,۳۲۲ down
rub روبل روسيه ۵۵۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۲۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۵۳ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۵۵ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۸ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۲۵۰ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۹۸۲ down
cny یوان چين ۶,۳۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۰۷۳ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۶۳ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۸۰۱ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۷۵۲ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۸۴ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۶۹۰ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۰ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۴۱۰ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۱۵۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...