رقابت در تولید گندم، کیفیت را افزایش میدهد
رئیس کانون انجمنهای صنفی آرد ایران در همایش”کنترل کیفیت ـ همافزایی دولت و ذینفعان در تامین گندم کیفی “ در مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران بر ارتقای کیفیت زنجیره گندم، آرد و نان از طریق ایجاد رقابت در تولید گندم تأکید کرد.
یزدجردی با بیان لزوم توجه به تمام مراحل زنجیره گندم، آرد و نان تصریح کرد: باید کیفیت تولید را از طریق فراهم ساختن زمینههای رقابت برای کشاورزان بهینه کنیم و با آنالیزهای صحیح گندم و تعیین جایگاه کیفیت در قیمت گذاری به سمت ارتقای کیفیت تولیدات حرکت کنیم.
رئیس کانون انجمنهای صنفی آرد ایران عنوان کرد: طی سالهای اخیر، جدول پاکی با تلاش مهندس سیف اصلاح شده است، اما باز هم برای کیفیت بیشتر جای اصلاح و تکمیل وجود دارد.
یزدجردی اضافه کرد: به لحاظ کمیت در تولید گندم خودکفا شدهایم و لازم است با اختلاط گندمهای مرغوب و با کیفیت که در برخی استانها تولید میشود و واردات گندمهای با کیفیت و اختلاط آن با سایر گندمها، برای ارتقای کیفیت گام برداریم.
تاریخ: سه شنبه ١٨ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|