فرماندار تهران تأکید کرد:
استفاده از نیروی انسانی آموزشدیده در واحدهای صنفی نانوایی الزامی است
اختصاصی/ عیسی فرهادی با بیان اینکه در حال حاضر در شهر تهران نزدیک به 4 هزار واحد نانوایی به فعالیت میپردازند، در خصوص کیفیت نان تهران گفت: در تهران به ویژه در قسمتهای جنوبی و میانی شهر، تعداد زیادی نانوای درجه یک داریم که نان بسیار خوبی تولید میکنند اما نانواییهایی هم هستند که مورد اعتراض مردم باشند.
فرماندار تهران در گفتوگو با غلات نیوز با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی نان باید تصمیماتی در راستای افزایش نرخ نان دولتی اتخاذ نماید، اظهار کرد: طبعاً اگر نان قیمتی متناسب با شرایط نداشته باشد، این مسأله در بحث کیفیت و حجم تأثیر منفی خواهد گذاشت. باید تصمیمی اتخاذ شود که هم کیفیت و هم حجم نان طبق مقررات و استانداردهایی که برایش تعریف شده رعایت گردد.
وی ادامه داد: نانوایان ما علیرغم مشکلاتی که در حوزه کارگری و دستمزد داشتهاند، خوشبختانه رعایت حال مردم را کردهاند و در حال حاضر دو مقوله حجم و کیفیت نان از سوی اغلب نانوایان رعایت میشود. البته در این میان نانوایانی هم هستند که به این دو مسأله کمتر توجه میکنند و حتماً باید مورد بازرسی قرار گیرند و سازمان صنعت، معدن و تجارت تذکرات لازم را به آنها بدهد.
فرهادی افزود: فرمانداری در واقع نماینده عالیه دولت بوده و نظارت بر عملکرد همه دستگاهها، از وظایف ماست. آرد و نان هم در همین حیطه قرار دارد. در گذشته شورای آرد و نان، بازرسی آرد و نان و اعطای مجوز احداث نانوایی بر عهده فرمانداریها بود اما در حال حاضر به سازمان صنعت، معدن و تجارت محول گردیده و فرمانداری کماکان نظارت عالیه خود را در این راستا انجام میدهد.
فرماندار تهران گفت: در مجموع کیفیت نان تهران رضایتبخش است البته این رضایت صد درصدی نیست و درصد بالایی از واحدهای تولیدی نان، نیاز به کنترل و نظارت بیشتری دارند و وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی باید در زمینه کنترل این واحدها ورود نماید. البته فرمانداری نظارت عالیه خود را دارد و اگر درخواستی از سوی مردم به ما انعکاس داده شود، حتماً به صورت ویژه آن را پیگیری خواهیم نمود.
تاریخ: دوشنبه ١٧ دی ١٣٩٧ ساعت: ١٢:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|