رئیس اتحادیه نانوایان ایلام:
واحدهای نانوایی سنتی باید دارای آزمایشگاه باشند
اختصاصی/ صادق پژوهان گفت: واحدهای سنتی تولید نان در کشور باید تحت نظر یک آزمایشگاه و مسئول فنی قرار گیرند البته به شرط آنکه پرداخت هزینههای جانبی آن بر عهده خود دولت باشد نه اینکه آن را به گردن نانوا بیندازند.
وی افزود: به این صورت که واحدهای نانوایی از سوی مسئولین فنی کنترل شوند و گزارشهای مربوطه برای رسیدگی به وضعیت نانواییها به دستگاههای متولی منعکس گردد.
پژوهان در ادامه درباره استفاده از جوش شیرین در تولید نان این استان بیان کرد: در مدت دو هفته گذشته استفاده از افزودنی جوش شیرین در دو واحد نانوایی لواش در سطح استان مشاهده شد و برخوردهای جدی با واحدهای مذکور لحاظ گردید.
جوهر قند هم در سالهای گذشته در استان مورد استفاده قرار میگرفت که خوشبختانه در حال حاضر آزمایشها مصرف این افزودنی غیرمجاز و خطرناک را در استان صفر درصد نشان میدهند.
تاریخ: چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٠٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|