صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:

  87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند

  اختصاصی/سیدرضا غلامی گفت: در حال حاضر سطح رعایت موازین بهداشتی در میان 75 الی 82 درصد از واحدهای صنفی نان حجیم در سطح کشور در حد قابل قبول است. ضمن اینکه 87 درصد از واحدها دارای کارت بهداشت معتبر هستند.

            

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: مراکز عرضه نان‌های حجیم در طول سال تحت کنترل همکاران ما هستند و گاهی در ایام خاص، طرح تشدید کنترل کیفیت را اجرایی می‌کنیم.
غلامی ادامه داد: در بازرسی از واحدهای صنفی نانوایی حجیم و نیمه‌حجیم، دو شاخص بهداشتی ملاک قرار می‌گیرد. نخست شاخص بهسازی محیط (مرکز تهیه ماده غذایی به لحاظ بهداشتی نوسازی و بهسازی شده باشد) و دوم شاخص بهداشتی مواد غذایی (رعایت کلیه موازینی که موجب سلامت مواد غذایی خواهد شد).
وی افزود: از نگاه بازرسان وزارت بهداشت، در مجموع بین 30 الی 35 درصد از واحدهای صنفی نان حجیم در سطح کشور رتبه عالی را در رعایت موازین بهداشتی به خود اختصاص داده‌اند و رعایت این مسأله در بین 75 تا 82 درصد از واحدهای صنفی در حد قابل قبول است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در ادامه اظهار کرد: در صورتی که عدم رعایت موازین بهداشتی در واحدهای صنفی مشاهده گردد، همراه با بازدید بازرسان از واحدهای صنفی، آموزش‌های بهداشتی هم ارائه شده و در صورتی که مجدد تخلف‌ها تکرار شود، واحد صنفی مذکور جهت انجام اقدامات قانونی به دستگاه‌های غذایی مربوطه معرفی خواهد شد.
غلامی با اشاره به وضعیت کارت بهداشت نانوایان صنف حجیم و نیمه‌حجیم تصریح کرد: اخذ کارت بهداشت معتبر برای کلیه شاغلینی که به نحوی در مراکز تولید نان‌های حجیم فعالیت دارند، الزامی است. در حال حاضر در مجموع حدود 87 درصد از نانوایان کل کشور دارای کارت بهداشت معتبر هستند.

 

                                     تاریخ:      شنبه ١٠ آذر ١٣٩٧        ساعت:     ١٠:٢٨

 


خروج




روشن شدن تکلیف حمل آرد، در انتظار اجرای یکی از سه سناریوی تدوین شده

اختصاصی/ در پی مشکلات و چالش‌های پیش آمده در حوزه حمل آرد و نارضایتی از عملکرد شرکت حمل و نقل خلیج فارس، محمود یوسفی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک در جلسه خود با مدیران کارخانه‌های آرد استان تهران و البرز که همزمان با ۲۰ فروردین ماه ۹۸ برگزار شد، بر اهتمام شرکت غله در رفع مشکلات حمل آرد تاکید نمود و مطرح کرد: شرکت غله منطقه یک به این مساله ورود نموده و برنامه‌هایی را در آینده نزدیک جهت رفع این مشکل اجرا خواهد نمود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۰,۹۲۱ down
chf فرانک سويس ۴۲,۷۳۹ down
sek کرون سوئد ۴,۳۶۲ up
nok کرون نروژ ۴,۶۹۲ up
dkk کرون دانمارک ۶,۲۴۵ down
inr روپيه هند ۵۸۷ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۶۴ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۲۶۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۴۵۱ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۵۶ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۱,۵۵۷ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۷۹۴ down
zar راند ۲,۷۵۶ up
try لير ترکيه ۷,۳۲۳ down
rub روبل روسيه ۶۳۸ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۱ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۴۱۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۳۱۱ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۶۹۴ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۴۸ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۵۷ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۱۳ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۸۵۹ down
cny یوان چين ۵,۹۳۷ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۶,۴۲۷ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۴۴ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۸۳۵ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۶,۵۶۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۸۷۵ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۳۱۱ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۴۹ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۵ down
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۴۶۵ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۶ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۰,۳۴۳ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۸ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

iran Grain الگویی از یک کنفرانس بین‌المللی غلات در ایران دکتر یزدجردی در گفت‌وگو با غلات نیوز:
کتاب صنعت نان در گذر زمان به همت مرشدگوهر منتشر می‌شود؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

.
.
.
مرشدی
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.