صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور:

  مصرف نمک در نان بربری تهران به 80 درصد می‌رسد/ وزارت بهداشت متولی رسیدگی به وضعیت نمک در نان

  اختصاصی/ دکتر هدایت حسینی بیان کرد: طرح پایش تغذیه که از سال 95 آغاز گردیده، عدم انطباق میزان مصرف نمک را در استان تهران نشان می‌دهد به گونه‌ای که مصرف نمک در نان بربری 80 درصد و در نان سنگک کمترین میزان را به خود اختصاص می‌دهد.

            

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز ضمن بیان مطلب فوق گفت: یکی از مهم‌ترین منابع دریافت سدیم از طریق نمکی است که در تولید نان مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، میزان مصرف نمک نان را در استان‌های مختلف مورد بررسی قرار داده‌ایم که طبق این بررسی‌ها، میزان مصرف نمک در استان یزد بسیار زیاد است. 
دکتر حسینی با بیان اینکه کاهش میزان مصرف نمک در جامعه به طور جدی در وزارت بهداشت دنبال می‌شود، تصریح کرد: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، آمادگی هرگونه همکاری را با مجموعه تولیدکنندگان نان به جهت ارتقاء کیفیت نان دارد.
وی گفت: به منظور بهبود و تقویت شبکه گلوتنی گندم و حفظ بافت آرد در مقابل سستی، در فرایند تولید نان، افزودنی نمک مورد استفاده قرار می‌گیرد که قطعا در صورت ارتقاء کیفیت گندم و به تبع آن آرد، نیازی به استفاده از نمک نخواهد بود.
دکتر حسینی ادامه داد: فرهنگ‌سازی و ارتقاء دانش نانوایان در خصوص حذف افزودنی پرخطر نمک و استفاده از بهبود‌دهنده‌ها در مواقع نیاز، یکی دیگر از مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.


 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٧        ساعت:     ٠٩:٤٨

 


خروج




ایجاد سه فاکتور مهم با ورود گندم به بورس کالا

اختصاصی/ محمدرضا پورابراهیمی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های ساختاری بازار سرمایه و بورس کالا، شفافیت و به عبارتی دیگر تبیین آن چیزی است که در حوزه اقتصادی کشور در موضوع کالا و خدمات بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۴۶۴ eq
chf فرانک سويس ۴۲,۳۸۸ eq
sek کرون سوئد ۴,۶۴۲ eq
nok کرون نروژ ۴,۹۳۱ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۴۰۶ eq
inr روپيه هند ۵۸۹ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۴۱ eq
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۳۰۰ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۲۵۸ eq
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۳ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۵۲۳ eq
zar راند ۲,۹۶۳ eq
try لير ترکيه ۷,۹۲۰ eq
rub روبل روسيه ۶۳۴ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۷ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۲۵۱ eq
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۷۷ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۵۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۶۰۵ eq
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۶۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۲۰ eq
cny یوان چين ۶,۱۱۰ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۷,۸۸۴ eq
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۸۱ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۳۲۸ eq
eur یورو ۴۷,۸۳۱ eq
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۳۳ eq
afn افغانی افغانستان ۵۵۵ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۷۱۹ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۶ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:
استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس