رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور:
مصرف نمک در نان بربری تهران به 80 درصد میرسد/ وزارت بهداشت متولی رسیدگی به وضعیت نمک در نان
اختصاصی/ دکتر هدایت حسینی بیان کرد: طرح پایش تغذیه که از سال 95 آغاز گردیده، عدم انطباق میزان مصرف نمک را در استان تهران نشان میدهد به گونهای که مصرف نمک در نان بربری 80 درصد و در نان سنگک کمترین میزان را به خود اختصاص میدهد.
دکتر حسینی با بیان اینکه کاهش میزان مصرف نمک در جامعه به طور جدی در وزارت بهداشت دنبال میشود، تصریح کرد: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، آمادگی هرگونه همکاری را با مجموعه تولیدکنندگان نان به جهت ارتقاء کیفیت نان دارد.
وی گفت: به منظور بهبود و تقویت شبکه گلوتنی گندم و حفظ بافت آرد در مقابل سستی، در فرایند تولید نان، افزودنی نمک مورد استفاده قرار میگیرد که قطعا در صورت ارتقاء کیفیت گندم و به تبع آن آرد، نیازی به استفاده از نمک نخواهد بود.
دکتر حسینی ادامه داد: فرهنگسازی و ارتقاء دانش نانوایان در خصوص حذف افزودنی پرخطر نمک و استفاده از بهبوددهندهها در مواقع نیاز، یکی دیگر از مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|