صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تهدیدسلامت‌با مصرف‌سبوس‌ِنانوایی

  مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان این‌که هرگونه افزودنی به‌غیر از افزودنی‌های مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است، اظهار کرد: مردم به هیچ‌وجه از نانوایی‌ها نان سبوس‌دار نخرند، چراکه باید آردی که از کارخانه می‌آید به خمیر و نان تبدیل شود و اگر نان سبوس‌دار استاندارد در کشور بخواهد تولید شود باید آن سبوس در کارخانه به آرد اضافه شود که با شست‌وشو و گرفتن مواد مضر بتوان سبوس سالم و مفید به سبد مواد غذایی مردم اضافه کرد.

            

به گزارش  غلات نیوز از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ مهندس یزدان سیف گفت: آرد باید مستقیما در تولید نان مورد استفاده قرار گیرد و هرگونه افزودنی مانند سبوس، غیرقانونی و غیربهداشتی بوده و مردم نباید بخرند، چراکه گاهی اوقات از سبوس دامی در پخت نان استفاده می‌شود.

مهندس سیف افزود: سبوس حتی اگر سبوس خوراکی و مورد استفاده برای مصرف انسانی باشد چندان خاصیتی به‌غیر از فیبر که به گوارش انسان کمک می‌کند، ندارد و این ماده خوراکی برای مناطقی است که مردم چندان میوه مصرف نمی‌کنند نه ایرانی‌ها که با میوه سیر می‌شوند.

وی افزود: در کشور اروپایی سبوس چندان مصرف ندارد و این نشان می‌دهد که این ماده غذایی چندان ارزشمند نیست. البته متاسفانه در برخی از موارد مشاهده شده که از سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود که نه تنها هیچ خاصیّتی ندارد، بلکه مضر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد:  با مصرف سبوس دامی سم وارد بدن خودمان می‌کنیم؛ چرا که همه‌ی سموم، فلزات سنگین و باقی‌مانده‌های شیمیایی روی سبوس دامی می‌نشیند و با مصرف آن به سلامت خودمان آسیب می‌زنیم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح کرد: رواج مصرف سبوس در کشور حاصل تبلیغات نادرست و زیادی است که در جامعه رواج داده شده است و در نتیجه‌ی آن مردم تصوّر می‌کنند که سبوس دوای شفابخشی است که حاضرند بابت آن پول اضافه پرداخت کنند.

 مهندس سیف تأکید کرد: مصرف سبوس در کشور ما به ویژه در پخت نان‌هایی که تخمیر کامل در آنها انجام نمی‌شود نه تنها فایده ندارد بلکه زیان‌آور است؛ چرا که اگر سبوس تخمیر نشود ماده‌ی موجود به نام فیتاز در آن تبدیل به اسید فیتیک شده و سبب می‌شود جذب ویتامین D و کلسیم در بدن مختل  و سبب کوتاهی قد شود.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٧ خرداد ١٣٩٧        ساعت:     ١٢:٤٥

 


خروج




پیشنهاد وزارت جها‌د کشاورزی برای فروش سبوس

اختصاصی/ قائم مقام مدیرعامل و معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد کرده است که فروش سبوس از محل گندم 1850 تومانی در اختیار کارخانه‌ها باشد و سبوس گندم 900 و 665 تومانی به نرخ 840 تومان عرضه گردد. البته باید جلسه کارگروه مجدداً برگزار و این پیشنهاد مطرح و کارشناسی شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۸۰۴ eq
chf فرانک سويس ۴۲,۶۷۵ eq
sek کرون سوئد ۴,۴۸۲ eq
nok کرون نروژ ۴,۹۲۳ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۳۴۰ eq
inr روپيه هند ۶۱۳ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۰۶ eq
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۵۱۸ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۸۶۰ eq
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۶۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ eq
cad دلار کانادا ۳۲,۱۸۱ eq
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۱۱۹ eq
zar راند ۳,۰۰۹ eq
try لير ترکيه ۷,۳۴۳ eq
rub روبل روسيه ۶۶۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۸ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۴۸۹ eq
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۴۲ eq
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۷۳۶ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۸۵ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۸,۱۰۹ eq
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۱۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۵۷ eq
cny یوان چين ۶,۱۰۴ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۹۵۵ eq
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۱۳ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۶۷۶ eq
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۷,۳۹۵ eq
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۹۴۲ eq
gel لاری گرجستان ۱۴,۷۹۰ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۰۳ eq
afn افغانی افغانستان ۵۲۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۶۳۹ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۱۴۹ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۰ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کتاب صنعت نان در گذر زمان به همت مرشدگوهر منتشر می‌شود؛
مقررات سخت بانکی پیش روی تولیدکنندگان رئیس هیأت مدیره شرکت نوفن تحکیم مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

.
.
.
مرشدی
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.